Ανοιχτός στο να κάνει έναν με δύο αγώνες ο Loeb

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει μερικούς αγώνες το 2018 άφησε ο Sebastien Loeb, που περιμένει απάντηση από την Peugeot για το αν θα συνεχίσει στο Rallycross.

Ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει για μερικούς αγώνες στο WRC, ωστόσο πρέπει να περιμένει την επίσημη απάντηση από την Peugeot ώστε να δει ποιο θα είναι το βασικό του πρόγραμμα για την νέα χρονιά.

Την Τετάρτη δοκίμασε το Citroen C3 WRC για πρώτη φορά στο χώμα και έμεινε ικανοποιημένος τόσο από τον εαυτό του όσο και με το αυτοκίνητο.

«Περιμένω να μάθω αν η Peugeot συνεχίσει στο Rallycross. Αν συνεχίσουν, θα είναι το κύριο πρόγραμμα μου για την επόμενη χρονιά. Μαζί με αυτό, ίσως υπάρξουν μερικές ευκαιρίες να οδηγήσω το C3 WRC σε έναν ή δύο αγώνας, όλα είναι πιθανά, αλλά δεν έχει αποφασιστεί αυτή την στιγμή.»

Στο τεστ, ο Γάλλος δοκίμασε αρκετές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και τα διαφορικά ώστε να βρει το ιδανικό set-up και να βρει περισσότερη πρόσφυση:

«Έχει περάσει καιρός από τότε που οδήγησα ένα rallycar στο χώμα, έτσι είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω αυτό το αυτοκίνητο. Είναι επίσης πιθανό να φέρω την εμπειρία από την Citroen, να του βοηθήσω αν μπορώ αν εξελίξω το αυτοκίνητο, και για μένα να περάσω καλά.

«Πραγματικά δεν ήξερα τι να περιμένω και τελικά δεν το βρήκα πολύ δύσκολο στην οδήγηση. Η αίσθηση ήταν αρκετά καλή, είναι ίσως λίγο δύσκολα στις γρήγορες στροφές όταν χάνεις την πρόσφυση, περίπου όπως στην άσφαλτο, αλλά το υπόλοιπο φαίνεται να είναι αρκετά αποδοτικό.»

Πηγή: wrc.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.