Ο Gigi Dall’Igna πιστεύει ότι η Ducati δεν έχασε τον τίτλο από τον Marc Marqeuz στο GP Αραγονίας.

Ο Andreas Dovizioso μοιραζόταν την πρώτη θέση στην βαθμολογία των οδηγών με τον Ισπανό πριν το GP της Αραγονίας αλλά τώρα βρίσκεται 16 βαθμούς πίσω του αφού τερμάτισε μόλις 7ος, με τον Marquez να παίρνει την νίκη.

Ο Dall’Igna μίλησε στην Gazzetta dello Sport δήλωσε ότι ο Dovizioso έχει περισσότερο κίνητρο από ποτέ για να παλέψει για τον τίτλο και να ανατρέψει την κατάσταση στους επόμενους 4 αγώνες.

«Δεν χάσαμε το πρωτάθλημα την Κυριακή. Παραμένω πεπεισμένος ότι έχουμε πολλά να πούμε ακόμα από τώρα μέχρι το τέλος.» δήλωσε ο Dall’Igna.

«Το ξέρουμε αυτό από τον Andrea και από την μοτοσυκλέτα μας ότι στην Αραγονία θα είναι δύσκολα, και ο χρόνος που χάσαμε την Παρασκευή ίσως ήταν πιο σημαντικός για εμάς από ότι στους άλλους.

«Μετά το τέλος του αγώνα μιλήσαμε λίγο, και μου φάνηκε ότι έχει περισσότερο κίνητρο από ποτέ. Όταν βρίσκεις τον εαυτό του έτσι να παλεύει με κάποιον αντίπαλο, δεν σε ανησυχεί.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ducati δήλωσε ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν τον Marquez καθώς παίρνει πολλά ρίσκα και βρίσκεται συνέχεια κοντά στο όριο.

«Ο Marc είναι ένας αναβάτης που παίρνει πολλά ρίσκα, και θέλει μόνο το αποτέλεσμα. Το να αντιμετωπίζεις κάποιον σαν αυτόν μπορεί να είναι δύσκολο, όπως έχουμε δει.

«Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά, και γι αυτόν τον λόγο παίρνει πολλά ρίσκα. Κάποιος που κάνει τόσα λάθη οδηγάει πολύ κοντά στο όριο.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

Διαβάστε το τέταρτο τεύχος του TotalMAG

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.