Ολοκλήρωσε τεστ με την Williams o Kubica

Την συμμετοχή του Robert Kubica σε μια ημέρα δοκιμών στο Silverstone αποκάλυψε η Williams, στην οποία εξέτασε κατά πόσον ο Πολωνός θα μπορεί να οδηγήσει για αυτήν το 2018.

Η προσπάθεια επιστροφής του Robert Kubica στην F1 συνεχίστηκε σήμερα στην πίστα του Silverstone, όπου ο Πολωνός ολοκλήρωσε μια ημέρα δοκιμών για την ομάδα της Williams. H ομάδα έκρινε πως το τεστ ήταν πετυχημένο, αλλά δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τον αριθμό των γύρων ή τον καλύτερο χρόνο του Kubica.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε προκειμένου η βρετανική ομάδα να είναι σε θέση να δοκιμάσει την απόδοση του Kubica, ο οποίος είναι υποψήφιος για να συμπληρώσει μαζί με τον Lance Stroll το δίδυμο της ομάδας. Βέβαια για την ίδια θέση εξετάζονται τόσο οι Paul di Resta και Pascal Wehrlein, αλλά και η ενδεχόμενη παραμονή του Felipe Massa για ακόμη μία σεζόν.

Η δοκιμή έγινε με το μονοθέσιο της Williams από το πρωτάθλημα του 2014, ενώ ο Πολωνός αναμένεται να πάρει μέρος και σε ένα ακόμη τεστ στο Hungaroring την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλιστα την επόμενη ημέρα θα οδηγήσει το ίδιο μονοθέσιο και ο Paul di Resta.

Όλα δείχνουν ότι η Williams αναμένεται να αποφασίσει πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος για τον οδηγό που θα βρεθεί μαζί με τον Stroll στο grid στην Αυστραλία, αν και από την ομάδα δεν δείχνουν να βιάζονται για την απόφασή τους.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

Υπεύθυνος MotoGP

Τις ημέρες, είμαι φοιτητής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Τις νύχτες ίσως θα βλέπω κάποιο σπορ ή κάποια σειρά στην τηλεόραση. Τις ημέρες και τις νύχτες, παρακοουθώ τα όσα γίνονται σε 2 ή 4 τροχούς.