Ο επικεφαλής της Hyundai Michel Nandan αποκάλυψε πως η κορεάτικη ομάδα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει τέσσερα αυτοκίνητα μετά τον αγώνα της Ισπανίας.

Η προσθήκη του Andreas Mikkelsen στην ομάδα από το Ισπανικό rally κι εντεύθεν έχει ξεκινήσει μία κουβέντα για το αν η Hyundai θα κατέβει με 4 αυτοκίνητα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Nandan όμως τόνισε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα στην Καταλωνία θα κρίνει την απόφαση των Κορεατών να τρέξουν με τέσσερα αυτοκίνητα σε Μεγάλη Βρετανία και Αυστραλία.

«Είμαστε προς το τέλος της σεζόν και έχουμε συγκεκριμένο αριθμό ανταλλακτικών, που είναι αρκετά για να βγάλουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Nandan.

«Ο λόγος είναι ότι δεν πήραμε την απόφαση αυτή για την Ισπανία, επειδή έχει άσφαλτο και χώμα, επομένως χρειάζεσαι περισσότερα ανταλλακτικά και δεν ήταν λογικό.

«Το έχουμε εξετάσει αυτό και θα μπορούσαμε να είχαμε τέσσερα αυτοκίνητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι, αλλά το σκεφτόμαστε, γιατί είναι προς το συμφέρον της Hyundai στο πρωτάθλημα.

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε και εκεί θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Εξαρτάται από το πού θα βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αρκετά πράγματα χρειάζονται ακόμα να γίνουν, παρόλο που έχουν απομείνει μόνο τρία rally, αλλά θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Hyundai δεν αποκλείει την πιθανότητα των τεσσάρων πληρωμάτων και για την επόμενη χρονιά: «Έχουμε τους τρεις οδηγούς μας από το τρέχον έτος με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2018. Τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει με τον Andreas αυτή τη στιγμή.

«Είναι αλήθεια ότι εξετάζουμε τη δυνατότητα τεσσάρων αυτοκινήτων, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να εγκριθεί, επειδή αφορά τον προϋπολογισμό. Αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Πηγή: wrc.com

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Διαβάστε το τέταρτο τεύχος του TotalMAG

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm

Τα αυτοκίνητα είναι η αγάπη μου, τα ράλλυ το πάθος μου. Σπουδάζω στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.