Το TotalRacing.gr βρέθηκε στο περίπτερο της UoP Racing Team στο Athens Science Festival 2017 και κατέγραψε το ενδιαφέρον του κοινού για έναν «αθέατο» κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Κοντά στην πλαϊνή είσοδο της Τεχνόπολης στο Γκάζι, βλέπει κανείς μία τεράστια τέντα και κάτω απ’ αυτήν ένα μονοθέσιο. Γνώριμο, αν ακολουθείς τους Πατρινούς τα τελευταία δύο χρόνια.

Η UoP5e έφτασε στην Αθήνα για δεύτερη φορά μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Τα παιδιά επικοινωνούν αυτό που κάνουν με σεβασμό, κι ο κόσμος ανταποκρίνεται.

Όλη την ημέρα βρίσκονται παρόντα άτομα της ομάδας για να υποδέχονται το κοινό που ενδιαφέρεται να μάθει. Και το ενδιαφέρον είναι πράγματι αρκετό.  Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, κάποιοι απορούν, αλλά όλοι ρωτάνε – ανεξαρτήτως ύφους.

Η καλή μέρα ευνόησε την προσέλευση του κοινού, που σταμάταγε, κοιτούσε, φωτογράφιζε και -πολλές φορές- χαμογελούσε. «Τρέχετε σε αγώνες;», ήταν η μορφή των περισσότερων ερωτήσεων. Και τι να πρωτοπείς.

Είναι όμορφο που οι κόποι αυτών των φοιτητών, των καθηγητών και η στήριξη των χορηγών μπορεί και φαίνεται στους πολλούς. Παρά τις αντιξοότητες και τα έξοδα των μεταφορών, τόσο των μέλων της ομάδας, όσο και του εξοπλισμού και του ίδιου του μονοθέσιου, είναι εδώ, όπου μπορούν να δίνουν το «παρών».

Είχαμε τη χαρά να μας καλέσουν ως TotalRacing.gr, δίνοντας μία συνέχεια στην συνεργασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016.

Είναι χαρά όλων μας -και θα έπρεπε να είναι τέτοια- το ότι έχουμε κι αυτή την πλευρά του motorsport στην πατρίδα μας.

 

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε το πρώτο τεύχος του TotalMAG

Το πρώτο και το δεύτερο μέρος της συνέντευξής μας με την ομάδα του Πανεπιστημίου πατρών.

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 5 χρόνια.