Χάνει το Grand Prix των ΗΠΑ ο Gasly

Ο Pierre Gasly δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix της ερχόμενης εβδομάδας στο Austin, καθώς διάλεξε να αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της ιαπωνικής Super Formula.

Παρά το γεγονός ότι από την Toro Rosso ανέφεραν πως ο Pierre Gasly θα αγωνιστεί μαζί με τον Daniil Kvyat στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αυτό τελικά δεν θα ισχύσει.

Ο Gasly συμμετέχει από την αρχή της φετινής σεζόν στο ιαπωνικό πρωτάθλημα της Super Formula και με έναν αγώνα να απομένει είναι στην δεύτερη θέση, οδηγώντας για την ομάδα της Mugen, όντας πίσω από τον Hiroaki Ishiuta για μισό βαθμό. Παράλληλα με το τριήμερο στο Austin, θα διεξαχθεί κι ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος στην Suzuka.

Παρότι η ομάδα της Mugen, με την ευλογία της Honda, επέτρεψε στον Gasly να αφήσει την μάχη του πρωταθλήματος, ο επικεφαλής της Toro Rosso, Franz Toso θέλησε να δοκιμάσει κάποιον άλλον οδηγό, ώστε να μπορέσει να διαμορφώσει το δίδυμο οδηγών για το πρωτάθλημα του 2018.

Βέβαια ο Gasly θα συμμετάσχει κανονικά στους 3 τελευταίους αγώνες σε Μεξικό, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

Υπεύθυνος MotoGP

Τις ημέρες, είμαι φοιτητής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Τις νύχτες ίσως θα βλέπω κάποιο σπορ ή κάποια σειρά στην τηλεόραση. Τις ημέρες και τις νύχτες, παρακοουθώ τα όσα γίνονται σε 2 ή 4 τροχούς.