Αβέβαιος για το μέλλον του ο Ogier

Παρότι θέλει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα του WRC o Sebastien Ogier δηλώνει πως η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του 2017 παραμένει άγνωστη για την ώρα.

Μετά την αποχώρηση της Volkswagen από τον θεσμό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ο Ogier έχει μείνει χωρίς ομάδα, με λίγες εβδομάδες να απομένουν πριν την έναρξη της νέας χρονιάς στο Μόντε Κάρλο. Παρότι έκανε κάποιες δοκιμές και συζητήσεις με τις περισσότερες ομάδες, δεν έχει συμφωνήσει ακόμη και όπως δήλωσε στο γκαλά της FIA στη Βιέννη, δεν είναι σίγουρος για το εάν θα συμμετάσχει του χρόνου.

Πιο αναλυτικά ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής ανέφερε: «Μέχρι στιγμής, δεν ξέρω εάν θα λάβω μέρος στο πρωτάθλημα του 2017. Δεν μπορώ να το εξασφαλίσω τώρα, αλλά ακόμη θέλω να αγωνιστώ το χρόνου. Έχω γίνει πατέρας πια και είναι όλο και πιο δύσκολο να φεύγω από το σπίτι, αλλά έχω ακόμη αρκετή ενέργεια για να δώσω στο άθλημα που αγαπώ.

«Θέλω να είμαι εκεί, αλλά μόνο εάν είμαι σε ένα πρότζεκτ που είναι ενδιαφέρον και να έχω ως στόχο να αποδίδουμε καλά και να είμαστε πετυχημένοι, με βάση τα όσα πετύχαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

«Θα προτιμούσα να κάνω πίσω και να μείνω εκτός από το να έχω και να είμαι μέρος ενός πρότζεκτ που δεν μου αρέσει ή δεν μου δίνει αρκετό κίνητρο που το χρειάζομαι για να συνεχίσω. Παρόλα αυτά οι πιθανότητες να με δείτε στο Monte Carlo είναι περισσότερες από το να με δείτε σπίτι μου.»

Στη συνέχεια μιλώντας για τις επιλογές που έχει για το 2017 ο Ogier σχολίασε: «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί μέχρι τώρα. Έχω κάποιες επιλογές, σίγουρα βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα τώρα, αλλά δυστυχώς δεν έχω κάτι να ανακοινώσω.

«Πάντα ψάχνεις για κάποια εργοστασιακή ομάδα, εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον. Η προτεραιότητα μου είναι να υπάρχει σταθερότητα σε αυτό που κάνω και νομίζω ότι αυτό μπορείς να το βρεις κυρίως σε μια εργοστασιακή ομάδα.

«Αλλά η αλήθεια όμως είναι πως είχα μια υπέροχη ομάδα, δεν ήταν και τα καλύτερα νέα, αυτά που έγιναν και το τέλος της ομάδας και θα ήμουν αρκετά χαρούμενος να συνεχίσω με αυτούς, αλλά εκείνη τη στιγμή θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποια λύση. Σύντομα και ελπίζω από την επόμενη εβδομάδα να μπορέσω να προχωρήσω και να ανακοινώσω τι θα κάνω στο μέλλον.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

WRC - Ανασκόπηση 2016 - Οι οδηγοί

Next Article

Race Anatomy - Grand Prix Άμπου Ντάμπι

Related Posts