Ακόμα μαθαίνει το νέο μονοθέσιο ο Rosberg.

Χρόνο για να μάθει το νέο του μονοθέσιο, που δείχνει να έχει ένα θέμα με τα ελαστικά του, θέλει ο Nico Rosberg. Ο Γερμανός πιλότος αναφέρθηκε στις αλλαγές της W03 και στις εντυπώσεις του από τις έως τώρα δοκιμές.

Αρχικά, ο Γερμανός πιλότος τόνισε: «Με τους νέους κανονισμούς έχουν αλλάξει πολλά, η ισορροπία, η αεροδυναμική το set-up οι αντιδράσεις του μονοθεσίου. Μαθαίνουμε ακόμα το μονοθέσιο, υπάρχουν πολλά νέα εξαρτήματα που δοκιμάζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνθήκες που εδώ είναι διαφορετικές από αυτές που θα βρούμε στους πρώτους αγώνες. Η θερμοκρασία θα είναι υψηλότερη. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή θέση καθώς έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει να περιμένουμε όμως να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στις κατατακτήριες και μετά στον αγώνα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δοκιμάσαμε διάφορα φορτία καυσίμου σήμερα. Στα μεγάλα stint τα πράγματα δείχνουν καλά δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε την απόδοσή μας με τους υπόλοιπους καθώς δεν γνωρίζουμε τα φορτία καυσίμου. Είμαι ευχαριστημένος διότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

O Thierry Neuville θα τρέξει σε ακόμα δύο αγώνες φέτος

Next Article

Barcelona 2|Ημέρα Τέταρτη|Kimi στην 1η θέση

Related Posts