Ανακοινώθηκαν οι επιλογές ελαστικών για το GP Αυστραλίας

Η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα τις επιλογές ελαστικών από ομάδες κι οδηγούς για το πρώτο Grand Prix της σεζόν, στην Αυστραλία.

Με λιγότερο από 2 εβδομάδες να απομένουν για την εκκίνηση του πρώτου Grand Prix του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος, στο Albert Park της Μελβούρνης, η Pirelli ανακοίνωσε τις επιλογές που έκαναν οι ομάδες για τα ελαστικά που θα έχουν στη διάθεση τους για όλο το τριήμερο.

Με την μαλακή, την πολύ μαλακή και την ultrasoft γόμα στη διάθεση τους, οι ομάδες κινήθηκαν προς τις πιο μαλακές γόμες, καθώς όλες διάλεξαν τουλάχιστον από 7 σετ της ultrasoft γόμας, ενώ Mercedes, Williams και McLaren επέλεξαν από 9 σετ της πιο μαλακής από τις 3 διαθέσιμες.

Ferrari και Renault κινήθηκαν πιο συντηρητικά, με τη Scuderia να παίρνει 3 σετ μαλακής γόμας και την γαλλική ομάδα να έχει στη διάθεση της 4 σετ πολύ μαλακής γόμας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιλογές ελαστικών στον παρακάτω πίνακα της Pirelli:

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

Υπεύθυνος MotoGP

Τις ημέρες, είμαι φοιτητής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Τις νύχτες ίσως θα βλέπω κάποιο σπορ ή κάποια σειρά στην τηλεόραση. Τις ημέρες και τις νύχτες, παρακολουθώ τα όσα γίνονται σε 2 ή 4 τροχούς.