Ανθρώπινη προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα η Red Bull (Photo)

Από την αρχή της χρονιάς όπου η Red Bull κυριάρχησε σχεδόν σε κάθε αγώνα όλοι έψαχναν να βρουν το μυστικό της κυριαρχίας της Αυστριακής ομάδας. Ακούστηκαν πολλά από πολλούς για ευλύγιστες μπροστά αεροτομές και άλλα αλλά τίποτε δεν αποδείχτηκε παράνομο.

Η Red Bull φέτος κάνει μια τρελή πορεία προς την κορυφή με τον Sebastian Vettel να έχει πάρει νίκη στους 6 από τους 8 αγώνες που έχουν γίνει έως τώρα. Όλες οι ομάδες της “πρώτης τάξης” (Ferrari,McLaren) προσπαθούν να φτάσουν σε επιδόσεις τις Red Bull που χάρις στον αεροδυναμιστή τους Adrian Newey έχουν κάνει ένα μονοθέσιο γεμάτο καινοτομίες που είναι άπιαστο. Οι άλλες ομάδες σε όλη την διάρκεια της έως τώρα σεζόν έχουν αντιγράψει αρκετά στοιχεία από το μονοθέσιο της Red Bull, όπως για παράδειγμα την μπροστά αεροτομή.

Έτσι οι άνθρωποι της Red Bull σκέφτηκαν ένα πρωτότυπο μέτρο προστασίας από  τα βλέμματα των άλλων ομάδων και αυτό ήταν να παρατάξουν γύρο από το μονοθέσιο ένα ανθρώπινο τοίχο. Αυτό για την ακρίβεια τον έκαναν πριν από την εκκίνηση του αγώνα στην Βαλένθια .

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Previous Article

Gene:"Πολύ νωρίς για να πούμε τον Vettel πρωταθλητή"

Next Article

Photos|Babes από το Grand Prix της Ευρώπης

Related Posts