Αποχωρεί από Williams ο Adam Parr !

Παρελθόν από την Williams αποτελεί ο Adam Parr όπως ανακοίνωσε η Βρετανική ομάδα σήμερα.

Ο Parr που εθεωρείτο ως ο διάδοχος του Φρανκ Γουΐλιαμς, προσχώρησε στην οικογένεια της Βρετανικής ομάδας το 2006 ενώ το 2010 είχε αναλάβει και τα καθήκοντα προέδρου. Διάδοχός του αναμένεται να είναι ο Nick Rose , πρώην CFO της Diageo και νυν διευθυντής της WGPH. Παράλληλα, ο σερ Φρανκ Γουΐλιαμς θα συνεχίσει να επιβλέπει την εταιρεία.

«Ζήτησα από τον Adam να έρθει στη Williams στα τέλη του 2006 και να με βοηθήσει στην οργάνωση της ομάδας. Μέσα σε πέντε χρόνια, τα επιτεύγματα του Adam  ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου και θα πρέπει να τον βοηθήσω για τις υπηρεσίες του. Ο αποφασιστικός ρόλος που έπαιξε στις τεχνικές αλλαγές που έγιναν πέρυσι οι οποίες έχουν αρχίσει να φαίνονται φέτος με την αυξημένη ανταγωνιστικότητα της ομάδας. Επίσης για τον σημαντικό ρόλο του στη δημόσια εγγραφή της ομάδας. Ο Ανταμ μας αφήνει σε μια καλή φάση για να ακολουθήσει μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή του, που το εύχομαι για αυτόν και την οικογένειά του. Ο Ανταμ μας αφήνει σε μια καλή κατάσταση και πιστεύω ότι το διοικητικό συμβούλιο και ομάδα στελεχών της Williams θα συνεχίσουν να οδηγούν εμπρός αυτή την εταιρεία, σε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον», δήλωσε το «αφεντικό» και ιδρυτής της ομάδας, σερ Φρανκ Γουΐλιαμς.

Ο Adam Parr με τη σειρά του τόνισε ότι η Williams είναι έτοιμη να κάνει βήματα εμπρός. «Είμαι ευγνώμων στον Φρανκ που μου έδωσε τη ευκαιρία να εργαστώ στην Williams τα τελευταία πέντε χρόνια –μία περίοδος που ήταν μια πρόκληση και επιβράβευση μαζί. Η Williams είναι μία μοναδική ομάδα με πάνω από 500 ανθρώπου που έχουν μεγάλη καρδιά και πολύ ταλέντο καθώς και πολλούς υπέροχους συνεργάτες εντός και εκτός της Formula 1. Η Williams πλέον είναι έτοιμη να προχωρήσει εμπρός και εύχομαι σε όλους στο Γκρόουβ τα καλύτερα».

Ο Nick Rose που αντικαθιστά τον Parr δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο που με πρότεινε για τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου στη Williams. Όταν ήρθα στην εταιρεία, μοναδικός σκοπός μου ήταν να βοηθήσω στην επαναφορά της ομάδας στην πρώτιστη αίγλη της. Ο Φρανκ και το διοικητικό συμβούλιο πιστεύουν ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα αυτό ως πρόεδρος και με χαρά δέχθηκα την πρόκληση. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά χρειάζεται να συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά εάν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Πιο ήρεμο ξεκίνημα θέλει ο Petter στην Πορτογαλία

Next Article

TF1 Radio|Review Podcast για το Grand Prix Μαλαισίας

Related Posts