Διέρρευσαν τα μυστικά του νέου μονοθέσιου της Ferrari;;;

Η εικόνα από το Autosprint…
Η εικόνα από το Autosprint...

Αυτές τις μέρες στα έντυπα Ιταλικά μέσα που ασχολούνται με την F1 διαρρέουν σχεδιαγράμματα και αναλύσεις για το νέο μονοθέσιο της Ferrari.

Και πιο συγκεκριμένα η Ιταλική εφημερίδα Aytosprint την τρίτη είχε κάποια σχέδια της νέας Ferrari σχεδιασμένα από τον Giorgio Piola Ιταλό γραφίστα.

Η εφημερίδα έγραψε πως το μονοθέσιο που μπορεί να ονομάζεται F12 ή F2012, έχει επίσης «πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν πραγματικά εξαιρετικό» κάτι που ήταν στόχος της Ferrari για το 2012.

Πολλοί χαρακτήρισαν το μονοθέσιο άσχημο πιθανώς λόγω της καμπούρας που έχει στη μύτη το μονοθέσιο εξαιτίας των αλλαγών των κανονισμών από την FIA.

Ωστόσο το νέο μονοθέσιο σύμφωνα με την auto.it η τελική έκδοση του μονοθέσιου θα είναι αρκετά πιο ομαλή.

Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι η Ferrari έχει καινοτομήσει για να εκμεταλλευτεί τους κανονισμούς ασφαλείας για την συντριβή των δομών, έτσι ώστε που παράγουν sidepods που θα έχουν ίδια αεροδυναμική επίδραση με τις αεροτομές.

Ένα άλλο τελείως νέο χαρακτηριστικό για τη Ferrari που σπάει μια φιλοσοφία που κυριαρχεί για περισσότερο από μια δεκαετία είναι η ανάρτηση σε στυλ Red Bull, αλλά και η «τρύπα» στο πίσω κάλυμμα του κινητήρα που είναι παρόμοια με αυτή πουν είχε η φετινή Red Bull.

Οι Εξατμίσεις του αυτοκινήτου φέρεται να βγαίνουν ακόμη ψηλότερα από ό, τι υπαγορεύουν οι νέοι κανονισμοί, πιθανώς έτσι τα καυσαέρια από τον κινητήρα να εισρέουν απευθείας στο κύριο στοιχείο της πίσω πτέρυγας.

Αυτό το χαρακτηριστικό πολύ πιθανόν δεν θα το δούμε στις πρώτες δοκιμές στις 3 Φεβρουαρίου για λόγους προστασίας της ιδέα …

Ενώ παράλληλα με την δημοσίευση της autosprint μια άλλη Ιταλική εφημερίδα η La Gazzetta dello Sport έγραψε πως η νέα Ferrari θα έχει χαμηλά και μακρόστενα sidepods και πως η θέση του οδηγού θα βρίσκεται πιο χαμηλά από πέρυσι.

Τώρα τι θα το δούμε πάνω στο νέο μονοθέσιο της Ιταλικής ομάδας δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά και για να μάθουμε δεν μένει πολύ καιρός καθώς σε λιγότερο από 2 εβδομάδες θα έχουμε την παρουσίαση του δημιουργήματος του Νικόλα Τομπάζη.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Previous Article

Τρίτος οδηγός στην Lotus ο d'Ambrosio..

Next Article

Ένα Sneak View στο νέο μονοθέσιο της Caterham

Related Posts