Επαφές Sutil με Williams για το 2012

Μετά από τις πολλές αλλαγές και ανανεώσεις συμβολαίων οδηγών της F1 με πιο μεγάλη αυτή που αφορά την επιστροφή του Kimi Raikonen στην ενεργο δράση στο τιμόνι της Renault.

Μετά από αυτήν την είδηση άλλαξαν πολλά καθως αυτή ή θέση που καταλήφθηκε από τον Φιλανδό ήταν στόχος και για άλλους οδηγούς όπως ο Adrian Sutil.

Το μέλλον του Γερμανού φαίνεται αβέβαιο καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο οδηγός της Force India να μην οδηγάει για την Ινδική ομάδα το 2012 . Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα αφού στην Force India δεν έχουν βγάλει επίσημη ανακοίνωση για τους οδηγούς του 2012.

Έτσι με την θέση στην Renault να μην είναι πλέον διαθέσιμη ύστερα από το συμβόλαιο με Raikonen o Γερμανός πλέον δεν έχει πολλές επιλογές για μια απο τις μεγάλες ομάδες έτσι ο 28χρονος  παραδέχθηκε σήμερα ότι η ομάδα του Γκρόουβ ήταν μία από εκείνες με τις οποίες είχε έρθει σε επαφή για πιθανή συνεργασία.

«Ναι, βεβαίως και είχαν γίνει συζητήσεις με πολλές ομάδες για αρκετό καιρό, αλλά δεν έχει υπογραφεί κάτι. Η Williams ήταν μία από ομάδες που έχουν μια θέση. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι για τις συζητήσεις που έγιναν. Ελπίζουμε όμως ότι θα υπάρξει μία απάντηση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Adrian Sutil.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

LRGP: O Grosjean στο πλευρό του Raikkonen το 2012!

Next Article

O John Iley στην Caterham

Related Posts