Η HRT αρχίζει να εντυπωσιάζει τους Ισπανικούς παράγοντες

Ύστερα από την άσχημη αρχή της φετινής σεζόν και τα πολύ αρνητικά σχόλια για την πορεία της , η HRT άρχησε να κερδίζει την υποστήρηξη της Ισπανικής ομοσποδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο επικεφαλής της ομοσποδίας στην Ισπανία, Carlos Garcia είπε ύστερα από τον αγώνα στην Αυστραλία που η HRT δεν κατάφερε καν να περάσει το όριο του 107% και αποκλείστηκε από τον αγώνα : “Αν είναι έτσι θα προτημούσα να μην υπήρχε κάποια ομάδα από την Ισπανία στην Formula 1”

Αλλά 3 αγώνες αργότερα όπου ο Narain Kathikeyan και ο Vitantonio Liuzzi άρχησαν να πιέζουν τους ανταγωνιστές τους και να ξεπερνάνε με άνεση το 107%  ο Garcia δήλωσε πως είναι χαρούμενος.

Με επόμενη στάση της F1 στην Βαρκελώνη ,o Garcia είπε στην Europa Press: “Μίλησα πρόσφατα με τον Jose Ramon Carabante(ιδιοκτήτη της ομάδας) και μου είπε πως στην Βαρκελώνη θα υπάρχουν βελτώσεις στο μονοθέσιο”

“Ήδη μπορούν και τερματίζουν τους αγώνες και αυτό είναι πολύ σημαντικό,ελπίζω πως σήντομα θα έχουν πιο σημαντικό ρόλο”

Ο διευθηντής της πίστας στην Βαρκελώνη Salvandor Servia δήλωσε και αυτός με την σειρά του πως είναι και αυτός περίφανος που υπάρχει μια Ισπανική ομάδα στην F1.

“Είναι ένα σύμβολο επιτυχείας για την χώρα μας. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμος συνδυάζει την ανθώπινη δυνατότητα με την τεχνολογία ,και αυτό είναι σημαντικό γιατί δείχνει πως η Ισπανία μπορεί να τα καταφέρει και εκεί.”

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Previous Article

Haug: O Schumacher θα περάσει καλά στην Βαρκελώνη

Next Article

Δημοπρασία της Hesketh του James Hunt

Related Posts