Θετικό το ξεκίνημα της Rally Class

Το ράλυ Πορτογαλίας εκτός των άλλων ήταν και ο πρώτος αγώνας που είδαμε την νέα κατηγορία παραγωγής στο WRC, την Rally Class. 4 οδηγοί πήραν μέρος, αρθιμός ικανοποιητικός με τα σημερινά στάνταρ, και είναι πολύ πιθανό μέχρι το ράλυ Ακρόπολις τα πληρώματα να έχουν γίνει 5.

Η ποιότητα των οδηγών που παίρνουν μέρος στην RC είναι αρκετά ανεβασμένη: Andis Neiksans (συμμετοχές στην PWRC στο παρελθόν), Yuri Protasov (πολλές φορές πρωταθλητής Ουκρανίας), Ricardo Trivino (αρκετές επιτυχίες στη χώρα του, όπου οδήγησε και ένα Fiesta RS WRC στο ράλυ Μεξικό) και Rifan Sungkar (πρωταθλητής drift Ινδονησίας) είναι μέχρι στιγμής οι διεκδικητές.

Ο διοργανωτής του πρωταθλήματος, Dirk Van der Sluys είναι ευχαριστημένος με το ξεκίνημα της χρονιάς. ΄΄Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με το ξεκίνημα που κάναμε με τους 4 οδηγούς μας, όμως αυτή την ώρα είμαστε σε συζητήσεις με κάποιους ακόμη και είμαστε αισιόδοξοι ότι στο Ακρόπολις θα έχουμε τουλάχιστον 5 οδηγούς. Οι οδηγοί με τους οποίους μιλάμε έχουν μεγάλη εμπειρία και εφόσον απομένουν ακόμα 5 αγώνες για το πρωτάθλημα έχουν καλές πιθανότητες να το κατακτήσουν.΄΄

Ο τελικός νικητής της Rally Class θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σε 5 αγώνες με ένα Subaru Impreza R4 την ερχόμενη χρονιά με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ ο δεύτερος θα τρέξει σε 2 ράλυ με ένα Impreza του Group N. Ο Protasov μετά τη νίκη του στην Πορτογαλία είναι ο πρωτοπόρος της κατάταξης.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Πιθανή επιστροφή στο WRC εξετάζει η Toyota

Next Article

WTCC | Το σύστημα αποζημίωσης βάρους έρχεται σε ισχύ

Related Posts