Ικανοποίηση στην Ford για την συνέχεια

Ο νικητής του 2ου αγώνα της χρονιάς Jari-Matti Latvala δήλωσε πως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί πλέον όταν θα αγωνίζεται σκληρά για την κατάκτηση της νίκης σε ιδιαίτερα δύσκολους αγώνες.

Ο Φινλανδός παρέα με τον ομόσταυλο του στην ομάδα Petter Solberg επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της Ford World Rally Team στην Γαλλία την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους και οι δύο οδηγοί έκαναν κάποιες δηλώσεις σχετικά με την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Αρχικά ο Latvala δήλωσε: Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες(αναφερόμενος σχετικά με τον αγώνα της Σουηδίας) αλλά κατορθώσαμε να αποσπάσουμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες σχετικά και με τους τομείς που πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας. Δοκιμάσαμε κάποια καινούρια μέρη πάνω στο αυτοκίνητο και έχουμε λάβει θετική αντίδραση μέχρι τώρα. Συνολικά θα έλεγα πως η μέρα ήταν χρήσιμη και για τους χωμάτινους αγώνες που ακολουθούν.’’

Ο Solberg από την πλευρά του πρόσθεσε: “ Έμαθα πολλά από το Fiesta RS WRC είμαι σε θέση να δοκιμάσω και σε κάποια άλλη νέα επιφάνεια και τώρα έχουμε μια καλή βάση για το επόμενο τεστ στο Ράλι Μεξικού. Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό είμαι πολύ χαρούμενος!’’

Η Ford World Rally Team βρίσκεται στην Νότια Ισπανία όπου πραγματοποιεί τα τις δοκιμές της ενόψει του επόμενου αγώνα που λαμβάνει χώρα στο Μεξικό στις 9 με 11 Μαρτίου. Ο Latvala θα ολοκληρώσει τις δοκιμές του σήμερα ενώ ο Petter Solberg θα πραγματοποιήσει τις δικές του προσπάθειες την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Brawn: Ο Rosberg είναι από του καλύτερους οδηγούς...

Next Article

Williams: Λάθος μου που χάσαμε τον Newey!

Related Posts