Με την MRF στο Ασίας-Ειρηνικού ο Atkinson

O Atkinson μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της MRF Team
O Atkinson μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της MRF Team

O Chris Atkinson αυτή τη βδομάδα θα πάρει μέρος σε αγώνα του WRC για πρώτη φορά μετά το 2009 στο τιμόνι ενός Fiesta RS WRC. Όμως αυτή δε θα είναι η μόνη αγωνιστική δραστηριότητα του Αυστραλού για το 2012.

Η Team MRF ανακοίνωσε ότι ο Atkinson θα οδηγήσει για λογαριασμό της ομάδας στο πρωτάθλημα ράλυ Ασίας- Ειρηνικού (Asia-Pacific Rally Championship, APRC). Ο Chris είναι δύο φορές πρωταθλητής Ασίας- Ειρηνικού στην κατηγορία  S1600 το 2003 και το 2004 και είναι από τους πιο έμπειρους οδηγούς εκεί. Team mate του θα είναι ο Gaurav Gill και συνοδηγός του ο Stephane  Prevot. Ο πρώτος αγώνας του με την νέα ομάδα θα είναι στην Νέα Ζηλανδία στις 30 Μαρτίου.

Η Team MRF αποφάσισε αυτή τη χρονιά να τρέξει για πρώτη φορά στην κατηγορία S2000 και η εμπειρία του Atkinson στην εξέλιξη του Proton Satria S2000 μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη.

΄΄ Ο Chris ήταν η ιδανική επιλογή, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στα ποικίλα τερέν του APRC και του επαγγελματισμού του. Βοηθάει πολύ και το γεγονός ότι έχει πολλά χιλιόμετρα με αυτοκίνητο κατηγορίας S2000. Θέλαμε έναν οδηγό με εμπειρία στα S2000 και ο Atko είναι χωρίς αμφιβολία κορυφαίος. Έχει οδηγήσει το Satria S2000 στις ειδικές του APRC και αυτό είναι ένα επιπλέον θετικό.΄΄ είπε ο Tony Roddricks, ιδιοκτήτης της Team MRF.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Chris στο ξεκίνημα με τη νέα ομάδα του!

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Previous Article

Προς πώληση οι μετοχές της F1 που κατέχει η Lehman Brothers!

Next Article

WRC| Αφιέρωμα στον Juha Kankkunen

Related Posts