Νέο look για τα Fiesta του WRC Academy

Ο επίσημος υποστηρικτής του WRC Academy η M-Sport παρουσίασε το νέο σχέδιο που θα πλαισιώνει τα νέα Fiesta R2S για τους επόμενους αγώνες του Πρωταθλήματος των ταλαντούχων νέων οδηγών.

Η βάση σχεδιασμού των Fiesta αναθεωρήθηκε για αυτήν την χρονιά και μαζί με τον επίσημο προμηθευτή ελαστικών την Pirelli προωθούν μια εντελώς νέα σειρά σχεδιασμού.

Επιπλέον κάθε σημαία των πληρωμάτων θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος των αυτοκινήτων αλλά και στα πίσω παράθυρα των Fiesta. Επίσης θα υπάρχει ακόμα περισσότερος ελεύθερος χώρος στα αυτοκίνητα για την εμφάνιση όσο το δυνατόν περισσότερων χορηγών.

Ο μάνατζερ της Pirelli Mario Isola δήλωσε: “ Στηρίζοντας την καριέρα αυτών των οδηγών αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Pirelli στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και είμαστε περήφανοι που αποτελούμε τον επίσημο προμηθευτή ελαστικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ακαδημίας για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Το πρωτάθλημα διανύει μόλις τον 2ο χρόνο ζωής του και έχει ήδη αποδείξει πως αποτελεί εξαιρετικά πολύτιμο πρόγραμμα δίνοντας την απαράμιλλη ευκαιρία στους πρωταθλητές του θεσμού να αναπτύξουν το ταλέντο τους στο παγκόσμιο στερέωμα με έναν εξαιρετικά αποδοτικό τρόπο. Το 2011 έφερε νέα ταλέντα όπως ο Craig Breen(περυσινός πρωταθλητής),ο Egon Kaur και ο Alistair Fisher στην παγκόσμια σκηνή και τώρα ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε και νέα ταλέντα την φετινή χρονιά.’’

Το WRC FIA Academy ξεκινά στις 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Νέος συνοδηγός για τον Kevin Abbring

Next Article

Σημαντικές βελτιώσεις στο Mini JCW WRC

Related Posts