Ο Jenson Button στην Hawai για αγώνες…

Jenson-Button Hawai
Ο Jenson Button στην Hawai για αγώνες…
Jenson-Button Hawai

Ενώ υπάρχει το περιθώριο  χαλάρωσης μεταξύ της Αυστραλίας και της Μαλαισίας , ο Jenson Button θα περάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Χαβάη, λαμβάνοντας μέρος σε ένα δοκιμαστικό τρίαθλο .

 

Ο Βρετανός θα πάρει μέρος  στην 14η ετήσιο τρίαθλο “Waikoloa Lavaman” την Κυριακή, ένα γεγονός  Ολυμπιακών προδιαγραφών , που περιλαμβάνει 1,5 χιλιόμετρα κολύμπι, 40χλμ ποδήλατο και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο.

 

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι ένας μεγάλος οπαδός τέτιων γεγονότων , αποβλέποντας στο να είναι  ένας από τους πιο καλογυμνασμένους οδηγούς  στην F1.

 

“Φυσικά είμαι σε πολύ κάλη φυσική κατάσταση, η οποία με τη σειρά της σε βοηθά  στο να δίνει το 100% των δυνατοτήτων σου σε κάθε γύρο”, δήλωσε ο Button.

 

«Είναι κάτι που δουλέυω ιδιαίτερα, αλλά  ως οδηγός πρέπει να εργάζεσε σε κάθε τομέα – διατροφή,φυσική κατάσταση, ψυχική στάση, και προφανώς την οδήγηση του μονοθεσίου.

 

“Αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το επόμενο Σαββατοκύριακο.  Πρόκειται να είναι καλό, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την μεγάλη υγρασία.

 

“Θα με βοηθήσει πολύ , επειδή η εξοικείωση με την υγρασία είναι τόσο σημαντική για τη Μαλαισία», πρόσθεσε ο Βρετανός.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Previous Article
Αλλαγέ στην σήμανση των ελαστικών η Pirelli

Αλλαγές στην σήμανση των ελαστικών η Pirelli

Next Article
Ο Vettel και 2011 WDC σύμφωνα με τον Sir Stirling Moss

Ο Vettel και το 2011 WDC σύμφωνα με τον Sir Stirling Moss

Related Posts