Ο Massa θεωρεί τον Alonso υπεύθυνο για το μεταξύ τους συμβάν

Circuit of the Americas, Austin Texas, USA. Saturday 22 October 2016. Felipe Massa, Williams FW38 Mercedes. Photo: Glenn Dunbar/Williams ref: Digital Image _31I1810

Ο οδηγός της  Williams Felipe Massa υποστηρίζει πως ο Fernando Alonso είναι υπεύθυνος για την επαφή που είχαν οι δύο οδηγοί στό τέλος του αγώνα, και θεωρεί πως αυτό κατέστρεψε τις ελπίδες του για τερματισμό στην πέμπτη θέση.

Έτσι λοιπόν, ο Βραζιλιάνος οδηγός τερμάτισε στην έβδομη θέση, χάνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες του για τερματισμό στις πρώτη πεντάδα.

Μετά το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας, ο οδηγός της Toro Rosso Carlos Sainz αναρριχήθηκε πιο ψηλά από τον Felipe Massa και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος δέχθηκε επίθεση από τον Alonso – ο οποίος πέρασε και τους δύο οδηγούς μπροστά του, με τέσσερις γύρους να απομένουν.

«Εγώ απλά έστριβα, και αυτός βούτηξε τελειώς από μέσα», είπε ο Massa. «Εγώ ήδη έμπαινα στην στροφή και αυτός με χτύπησε το αμάξι και είχα κλατάρισμα.

«Κάτι τέτοιο κατέστρεψε τις πιθανότητες μου για εκείνη τη στιγμή. Οπότε ναι, πιστεύω έχει ευθύνη

Ο Alonso από την πλευρά του πιστεύει πως ήταν αγωνιστικό συμβάν.

«Πιστεύω πως ήμασταν δίπλα δίπλα. Δεν ερχόμουν απο πίσω κάνοντας τρελά πράγματα. Ήμουν ήδη δίπλα του και δεν υπήρχε χώρος για αυτόν για να στρίψει.

«Χρειάζεται να πάμε και να δούμε τους αγωνοδίκες, αυτοί θα αποφασίσουν και τελικά όλα θα μείνουν στο αγωνιστικό συμβάν. Από την άλλη, περνώντας την Toro Rosso ήταν ευκολότερο, καθώς είναι πολύ αργή στις ευθείες.

«Ο ρυθμός δεν ήταν καθόλου καλός όλο το τριήμερο, αλλά ήταν αρκετός για να είμαστε κοντά με τους οδηγούς μπροστά που είχαν άλλη στρατιγική. Η Toro Rosso έβαλε την μαλακή γόμα και εμείς τη μεσαία, οπότε είχα καλύτερα ελαστικά στο τέλος.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Φοβόταν τα προβλήματα αξιοπιστίας ο Hamilton

Next Article

Rosberg - Περιόρισα τη ζημιά μετά την εκκίνηση

Related Posts