Ο Ostberg θα κρατήσει την ιδιωτική συμμετοχή με την Adapta

O Mads Ostberg θα αγωνιστεί στο Rally Σουηδίας με την Citroen, όμως αναμένεται να κρατήσει την ιδιωτική του συμμετοχή με την Adapta σαν εναλλακτική επιλογή.

Στην παρουσία του νέου WRCar της Citroen ανακοινώθηκε ότι ο Mads Ostberg θα τρέξει με τους Γάλλους στο Rally της Σουηδίας.

Το συμβόλαιό του όμως είναι μόνο για αυτόν τον αγώνα, γι’ αυτό ο Νορβηγός θέλει να έχει σαν εναλλακτική λύση την ιδιωτική συμμετοχή με την Adapta και την Ford, ενώ θα αγωνιστεί σε rally στη Νορβηγία το Σάββατο.

Ο ίδιος μίλησε σχετικά:

«Χρειάζομαι κάθε ευκαιρία που μπορώ να έχω για να οδηγήσω. Οπότε, ακόμα κι αν και έχω συμφωνία με την Citroen θα χρησιμοποιήσω το Fiesta αυτή την εβδομάδα. Η Adapta και το Fiesta βρίσκονται στην Μ-Sport και έχουν όλες τις αναβαθμίσεις του 2018. Ήταν προς πώληση και εξακολουθεί να είναι.

«Αυτή την στιγμή έχω συμφωνία με την Citroen μόνο για ένα rally, αλλά ελπίζω, πραγματικά το ελπίζω, να είναι για περισσότερο. Το Fiesta αποτελεί εναλλακτική επιλογή.»

Η Adapta θα συμμετάσχει κανονικά στο Rally της Σουηδίας, παρότι ο Ostberg θα τρέξει με την Citroen.

Παρόλα αυτά, ο Henning Solberg και ένας ακόμη οδηγός (που δεν αποκαλύφθηκε το όνομά του) φαίνεται πως διαφωνούν με αυτή την κίνηση.

«Δεν θα σας πω το όνομά του, σίγουρα όμως θα εκπλαγείτε,» δήλωσε ο Νορβηγός.

Παρών στην πρεμιέρα

Ο Ostberg θα παραβρίσκεται κανονικά στο Monte Carlo με την Citroen, εν όψει Σουηδίας:

«Θα πάω στο Monte Carlo να συναντήσω τα παιδιά και να εξοικειωθώ ξανά μαζί τους. Μετά θα πάω στην Γαλλία να δω το αυτοκίνητο και να το μάθω. Είναι το πρώτο βήμα για να γίνω οδηγός εργοστασιακής ομάδας ξανά, που είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου και δουλεύω πολύ σκληρά γι’ αυτό».

«Ξέρω τι σημαίνει Citroen και το πόσο σημαντική είναι αυτή η ευκαιρία. Είναι μόνο ένα rally αυτή την στιγμή, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μείνω περισσότερο.» 

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Επίσημο: Στη Williams o Sirotkin

Next Article

Δεν θα αγωνιστεί το 2018 o Folger

Related Posts