Πέρασε τα crash-tests της FIA η HRT!

Η HRT ανακοίνωσε πως το νέο της μονοθέσιο πέρασε τα crash test της FIA ατές τις ημέρες και έτσι φαίνεται πως η Ισπανική ομάδα θα δώσει το παρόν στο τρίτο και τελευταίο τεστ στην Βαρκελώνη την επόμενη ευδομάδα.

Το πρόβλημα είναι αν η Hispania Racing Team θα είναι σε θέση να προλάβει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως έκανε γνωστό το Autosport, το μονοθέσιο της Ισπανικής ομάδας πέρασε τα υποχρεωτικά crash test της FIA και επομένως δόθηκε το «πράσινο» φως συμμετοχής στις δοκιμές της επόμενης εβδομάδας. Η αποτυχία του νέου μονοθέσιου, F112, τις δύο προηγούμενες φορές να περάσει τη συγκεκριμένη διαδικασία είχε αναγκάσει την HRT να αλλάξει τα σχέδια της. Για αυτόν ακριβώς τoν λόγο απέσυρε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της από τις δεύτερες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα στην Βαρκελώνη.

Μετά ωστόσο από τα θετικά αποτελέσματα το νέο μονοθέσιο που αναμένεται, όπως έχει αναφερθεί, να παρουσιαζόταν αυτή την εβδομάδα στην Βαρκελώνη, να έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει κανονικά τόσο στις τελευταίες δοκιμές όσο και στο πρωτάθλημα. Το θέμα είναι αν η Ισπανική ομάδα θα καταφέρει να το έχει έτοιμο μέχρι την άλλη εβδομάδα, καθώς το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μικρό. Για αυτόν τον λόγο έχει ξεκινήσει ένας αγώνας με τον χρόνο προκειμένου η HRT να είναι σε θέση να συμμετάσχει στην Βαρκελώνη τουλάχιστον τις δύο από τις πέντε ημέρες της διαδικασίας.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

WRC|Συμφωνία με S1T

Next Article

Webber : Ο Alonso είναι απειλή για εμάς!

Related Posts