Σεμινάριο Τεχνικών Εφόρων Αυτοκινήτου

Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ διοργανώνει για το έτος 2012 Σεμινάριο Τεχνικών Εφόρων Αυτοκινήτου για υποψήφιους δόκιμους και για παλαιούς τεχνικούς εφόρους.

Σε ότι αφορά τους παλαιούς τεχνικούς εφόρους, η συμμετοχή μέσα σε μία διετία σε ένα τουλάχιστον επιμορφωτικό σεμινάριο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της αντίστοιχης ιδιότητας (τεχνικού εφόρου ή δόκιμου τεχνικού εφόρου).

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους τεχνικούς έφορους, προσκαλούνται άτομα με ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα των αγώνων αυτοκινήτου, με καλή γνώση της μηχανολογίας, αν είναι δυνατόν με σπουδές σε αντίστοιχο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, καθώς και με βασική γνώση Αγγλικών, να λάβουν μέρος στο σεμινάριο προκειμένου να αποκτήσουν την ιδιότητα του δόκιμου τεχνικού έφορου.

Το Σεμινάριο πρόκειται να διεξαχθεί:

  • Στην Αθήνα το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 από 10:00 έως 15:00 για υποψήφιους Τεχνικούς Εφόρους και για παλαιούς και Δόκιμους Τεχνικούς Εφόρους. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΛΠΑ (Μεσογείων 395 – Αγία Παρασκευή, 3ος όροφος)
  • Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν.
  • Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή στο email: info@omae-epa.gr  και για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στον Υπεύθυνο Τεχνικό της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ κ. Αλέξη Μαραντζίδη τηλ. 6944 380 641

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα διοργανωθεί αντίστοιχο σεμινάριο και στη Θεσσαλονίκη.

Από την Τεχνική Επιτροπή

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΜΑΕ - ΕΠΑ ΕΘΕΑ

Next Article

Πληροφορίες για τους Έλληνες στο Ακρόπολις

Related Posts