Στηρίζει Massa η Ferrari

Τον τελευταίο καιρό στον χώρο της F1 ακούστηκαν πολλά για πιθανή αντικατάσταση του Felipe Massa, οδηγού της Ferrari εξαιτίας της κακής του εικόνας, αλλά για άλλη μια φορά o Domenicalli είπε πως ο βραζιλιάνος θα παραμείνει στην Ferrari και για το 2012.

Ο Felipe Massa είχε μια σειρά από ατυχίες στα τελευταία Grand Prix, που περιείχαν επαφές και ζημιές του μονοθέσιού του. Η ιταλική ομάδα μπορεί να απογοητευόταν κάθε φορά που ο Βραζιλιάνος είχε μια κακή εμφάνιση μέσα στο grid, αλλά δεν έπαψε ποτέ να μην τον υποστηρίζει. Η συνεργασία τους θα συνεχίσει και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, κάτι που υπογράφει ο επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicalli.

Ο Domenicalli στηρίζεται στον Massa για την επόμενη χρονιά, αφού πιστεύει ότι θα αντεπιτεθεί και θα δείξει έναν καλό εαυτό και την πραγματική του αξία. Πολλοί οδηγοί μπορεί να βρίσκονται στο Maranello, έτοιμοι να αντικαταστήσουν τον Βραζιλιάνο, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο Domenicalli αναφέρει για πολλοστή φορά ότι ο Massa θα είναι στη Ferrari για το 2012 και θα δείξουμε πίστη σε αυτόν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Massa φέτος δεν κατάφερε να βρεθεί πάνω από την 5η θέση.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δοκιμές Ελαστικών για την Pirelli στο Άμπου Ντάμπι

Next Article

MercedesGP: Ανανέωσε ο Νico Rosberg το συμβόλαιο του.

Related Posts