Το εστιατόριο του Button!

O Jenson Button είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του εστιατορίου Victus στο Yorkshire της Αγγλίας και  βρέθηκε στα εγκαίνιά του ανεβάζοντας και φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο twitter.

Για μια ακόμη φορά ο Jenson Button απέδειξε ότι όντως δε κάθεται ούτε πέντε λεπτά, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος. Ο Βρετανός αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη του εστιατορίου Victus, το οποίο βρίσκεται στην πόλη  Harrogate στο Βόρειο Yorkshire  της Αγγλίας. Τα εγκαίνιά του έγιναν σήμερα το μεσημέρι και ο πιλότος της McLaren δε θα μπορούσε να μη δώσει το παρών, όπως έκανε και αρκετός κόσμος, με τον οποίο έβγαλε και φωτογραφίες.

Ο Button έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά, η οποία έγινε εκεί, ανεβάζοντας φωτογραφίες και στο λογαριασμό του στο twitter γράφοντας ως σχόλιο: «Δείτε μερική από τη δουλειά στο Victus. Στα εγκαίνια του πρώτου εστιατορίου Victus είναι εκπληκτικό που είδα τόσο πολύ κόσμο εδώ και το φαγητό είναι απίστευτο».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 στη Formula1 βρέθηκε στην οδό Beulah, όπου βρίσκεται το εστιατόριο, από το πρωί για να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και δήλωσε πως στόχος είναι να ταιριάξει με τις απαιτήσεις του κόσμου. «Θέλουμε το φαγητό μας να είναι υγιής, πολύ νόστιμο και να σερβίρεται γρήγορα. Μπορείτε να ξοδέψετε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα πιάτα μας.

Το Victus στοχεύει να ταιριάξει στις απαιτήσεις σας. Είμαστε πραγματικά παθιασμένοι και θέλουμε να μοιραστούμε την ωραία μαγειρική μ’ εσάς». Τέλος, όσον αφορά το Victus, πρόκειται για ένα εστιατόριο με φαγητά από κουζίνες όλου του κόσμου, με τον κόσμο να μπορεί να απολαμβάνει εκεί τόσο το γεύμα του όσο και το δείπνο του.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Ferrari 150° Italia|Παραλλαγές στην εμπρός πτέρυγα

Next Article

Belgian Grand Prix 2011|Race Edit

Related Posts