5 Λόγοι για να ανυπομονούμε για τον αγώνα της Βαρκελώνης

 

 

5. Παντού αναβαθμήσεις..
Ερχόμενοι στη Βαρκελώνη, πολλές ομάδες έχουν φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις για τα αυτοκίνητά τους. Για να καταλάβετε η McLaren μόνο έχει αναφερθεί πως έχουν φέρει 10 αναβαθμίσεις για το αυτοκίνητό τους στην προσπάθεια τους να πιάσουν την Red Bull. Δεν είναι η μόνη ομάδα όμως η οποία  φέρνει αναβαθμίσεις ! Οι Red Bull δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν να μείνουν μπροστά από όλους, η Ferrari θα παλεύει για να επανέλθει στην κορυφή, η Renault και η Mercedes αγωνίζονται για την τέταρτη θέση και όλες οι άλλες ομάδες προσπαθούν να είναι οι καλύτερες τις μεσαίας τάξης. Θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον να δούμε τις διαφορές σήμερα ανάμεσα στις ομάδες.

4. Alonso θέλει να αγωνιστεί για την νίκη
Μετά την αποτυχία του περασμένου έτους που έχασε το πρωτάθλημα στο τελευταίο αγώνα  και αρχίζοντας έτσι μετρία φέτος, ο Fernando Alonso έχει ορκιστεί να ξεκινήσει να αγωνίζονται για να κερδίσει αυτό το πρωτάθλημα το οποίο υπολογίζει πως είναι ακόμη δυνατό. Μετά την FP1 και FP2 η Ferrari δείχνει να υστερεί ακόμα αλλά σε ρυθμούς αγώνα έχει πολύ καλύτερη απόδοση. Σίγουρο είναι ότι θα τον δούμε να παλεύει για ένα ακόμα βάθρο μπροστά στους οπαδούς του. Και έτσι όπως το βλέπω στο αγώνα θα έχει κόντρα με το Lewis Hamilton το οποίο πράγμα σίγουρα θα μας προσφέρει θέαμα.

3. Βελτιώνεται η Βαρκελώνη;;;
Πολλοί, ποτέ δεν ήταν οπαδοί της Βαρκελώνης με εμένα μέσα σε αυτούς.Γιατί ποτέ δεν μας έδωσε έναν λόγο να είμαστε οπαδοί, διότι δεν δίνει ποτέ καλούς αγώνες. Κανονικά θα προσεύχομασταν για βροχή ή ένα αυτοκίνητο ασφαλείας, αλλά αυτή τη φορά αισθάνομαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Η προσθήκη του DRS και το KERS μπορεί να κάνουν το Grand Prix της Βαρκελώνης έναν καλό αγώνα. Ακόμα δεν νομίζω πως θα φτάσει σε επίπεδο το Spa και το Silverstone, αλλά οποιαδήποτε πρόοδος είναι ικανοποιητική πρόοδος, έτσι; σωστά δεν τα λέω;

2. Lewis Hamilton ανάμεσα στους ταύρους;
Αν είναι να μας μείνει κάτι από το Free Practise 2 είναι ότι ο Lewis Hamilton της McLaren μπορεί να διαχωρίσει τους ταύρους αύριο όπως ο ίδιος φαίνεται να είναι ο μόνος οδηγός που κινείται με ρυθμό ανάλογο. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μια σειρά εκκίνησεις  Red Bull, McLaren, Red Bull, McLaren αύριο και αυτό είναι που μπορώ να προβλέψω.

1. Κάποιος πλησιάζει τον Vettel

Οποιοσδήποτε! Παρακαλώ; Αυτή τη στιγμή ο Webber δείχνει να είναι αρκετά δυνατός ύστερα από τις δύο πρωτιές στα Free Practise. Θα ήθελα πολύ να δω τον Webber να νικάει το Vettel αυτό το Σαββατοκύριακο,  έτσι ώστε  το πρωτάθλημα να παραμείνει ανοικτό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο Vettel είναι κυρίαρχος μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν έτσι στο μυαλό μου έρχεται μια ερώτηση, Μπορεί ο κ. Webber, να νικήσει τον Vettel;;

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles