Επίσημο: Ogier - Evans το δίδυμο της M-Sport για το 2018

Η M-Sport ανακοίνωσε το αγωνιστικό της δίδυμο για τη νέα σεζόν, το οποίο θα αποτελείται από τους Sebastien Ogier και Elfyn Evans.

Η Βρετανική ομάδα ανακοίνωσε το line-up της για το 2018 την Πέμπτη το απόγευμα, με τον Ogier να δηλώνει χαρούμενος για αυτήν την επέκταση αυτής της συνεργασίας:

«Δεν μπορούσα να μιλήσω επίσημα γι αυτό, αλλά για αρκετό καιρό τώρα, ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι ήθελε να μείνω με αυτή την ομάδα και την επόμενη σεζόν. 

«Είναι καλό τώρα που είναι επίσημο, σημαίνει ότι μπορούμε να εστιάσουμε στην επόμενη χρονιά και να δουλέψουμε για το μέλλον. 

«Υπήρχαν πολλές συζητήσεις και γράφτηκαν πολλά για την απόφαση μου και το που θα πάω, ξέρω ότι μερικά από αυτά είχαν να κάνουν με τα χρήματα, αλλά θα σας πω ότι η απόφαση δεν εξαρτήθηκε μόνο από τα χρήματα.

«Μίλησα με τις άλλες ομάδες και έπρεπε να με πείσουν αρκετά, όχι μόνο από τα χρήματα, τα λεφτά δεν μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα καλό αφεντικό και κανείς δεν μου έδινε την αίσθηση που είχα με τον Malcolm.

«Πραγματικά αισθάνομαι ότι ο Malcolm πάλεψε πάρα πολύ σκληρά για να με κρατήσει στην ομάδα – αυτό μου δίνει μία καλή αίσθηση.» 

Από τη μεριά του, ο Evans, μετά από δύο χρόνια με την DMACK επιστρέφει ως εργοστασιακός οδηγός στην M-Sport για πρώτη φορά μετά το 2015:

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, είμαι πολύ ικανοποιημένος,» δήλωσε ο Ουαλός. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω το τι έκανε η ομάδα τον τελευταίο χρόνο και σίγουρα έμαθα πολλά από τον Sebastien, έτσι ανυπομονώ να ξαναδουλέψω με τους ίδιους ανθρώπους πάλι.

«Την ίδια στιγμή, είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα. Έχουμε πάρει την πρώτη της μας νίκη και έχουμε καλή εμπειρία από όλους τους αγώνες. Ειλικρινά, ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν!»

Τέλος, ο Malcolm Wilson εμφανίστηκε ανακουφισμένος που κατάφερε να κρατήσει αμφότερους στην ομάδα του και για το 2018:

«Έφυγε ένα βάρος από το μυαλό μου που έχω τον Sebastien και τον Elfyn. Τώρα μπορούμε να εστιάσουμε στο αυτοκίνητο και στις εξελίξεις που έχουμε για το 2018.

«Για αυτά τα νέα άξιζε να περιμένουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχουμε τον Sebastien και τον Julien για την επόμενη σεζόν.

«Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετά, ίσως περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά, αλλά τα βάλαμε όλα σε μία σειρά.

«Θα είμαι ειλικρινής, οι διαπραγματεύσεις με τον Sebastien ήταν πολύ απλές: μας είπε τι ήθελε και εμείς έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify