Μετά τα practice της Παρασκευής στην Κίνα, o Jenson Button λέει πως η McLaren δεν έχει κάνει κάποιο βήμα προς τα μπροστά όπως θα περίμεναν για αυτό το Σ/Κ.

Η McLaren έχει φέρει νέα μέρη για το μονοθέσιο της στην Shanghai, συμπεριλαμβάνοντας μία νέα εμπρός αεροτομή, πάτωμα και εξατμίσεις, αλλά παρά τις τρεις βδομάδες που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα  που εμφανίστηκαν στην αρχή της σεζόν, ο Button νομίζει πως δεν έχει γίνει κάποια σημαντική βελτίωση.

Έτσι o Jenson Button είπε : « Το αίσθημα είναι αυτό, ενώ υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αυτή την στιγμή. Τα θέματα με το μονοθέσιο είναι ακόμα τα ίδια όπως και στην αρχή της σεζόν και έτσι πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τα δεδομένα.»

Ο Βutton τερμάτισε και στις δύο δοκιμές έκτος αλλά δεν νομίζει πως είναι αντιπροσωπευτικό για το που η McLaren τελικά θα καταλήξει αυτό το Σ/Κ.

Στο τέλος μίλησε για τους σκοπούς της ομάδας το Σάββατο και για το που δούλεψαν πάνω στα ελαστικά: « Νομίζω ότι ο στόχος μας είναι να μπούμε στο Q3. Παρόλα αυτά εμείς δουλέψαμε περισσότερο στο στήσιμο του μονοθέσιου με την μεσαία γόμα επειδή θα χρησιμοποιηθεί πολύ στο αγώνα.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles