Σαφής προτίμηση Mosley στο πρόσωπο του Ecclestone

O Max Mosley δήλωσε ότι, αν ήταν αυτός ο επκεφαλής της Liberty Media, θα είχε κρατήσει τον Bernie Ecclestone στη θέση του, ώστε να ασχοληθεί με το κομμάτι των διαπραγματευσέων.

Η έλευση της Liberty Media, η ολοκλήρωσε την εξαγορά του Formula One Group, καθαίρεσε τον Ecclestone, τοποθετώντας στη θέση του τον Chase Carey.

Ο Ecclestone παραμένει Επίτιμος Πρόεδρος, τιμής ένεκεν.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της FIA, Max Mosley, εμπιστεύεται απόλυτα τον Βρετανό.

«Αν ήμουν εγώ επικεφλής της Liberty Media,  θα  κρατoύσα τον Bernie για να κάνει  τα πράγματα που ξέρει να κάνει πολύ καλά – όπως οι συμφωνίες με τους διοργανωτές και τους χορηγούς,» δήλωσε στο Reuters.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Liberty Media θα μπορούσε να επικεντρωθεί στο να κάνει πράγματα που μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει, αλλά έχουν αγοράσει μια επιχείρηση και «έχουν πλήρως το δικαίωμα πράξουν όπως αυτοί πιστεύουν».

«Είναι σοβαροί άνθρωποι των επιχειρήσεων. Αν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα καλύτερα από ό,τι προηγουμένως, είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στο προσεχές μέλλον.»

Τέλος, ο Βρετανός επεσήμανε τη δυσκολία του εγχειρήματος που έχει αναλάβει η Liberty.

«Φαίνεται πάντα εύκολο απ ‘έξω. Είναι φαινομενικά εύκολο. Αλλά αν πραγματικά προσπαθήσουμε να το κάνουμε, υπάρχει μια ολόκληρη λίστα προβλημάτων και απαιτήσεων που δεν μας ήταν γνωστά από πριν.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Σημαντικό για τον Vinales να βελτιώσει το οδηγικό του στυλ

Next Article

Ο Rosberg ήθελε να δει τον Alonso στην θέση του

Related Posts