Στη λίστα με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους ο Hamilton

Ο Lewis Hamilton βρίσκεται σύμφωνα με το περιοδικό Time στη λίστα με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Ο τρεις φορές  Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε στην ίδια κατηγορία μαζί με τους άλλα αστέρια του αθλητισμού όπως o Usain Bolt και η Ronda Rousey .

Ο κατάλογος αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι, σύμφωνα με την Nancy Gibbs του Time ,«με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καθένας από αυτούς επηρέασαν τον κόσμο. Πρόκειται για ανθρώπους, με μια επιβλητικότητα και πείσμα ο οποίοι είναι ικανοί να υπερβούν τα όρια τους».

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι στη λίστα, έχουν από κάτι να διδάξουν. Μπορούμε να μάθουμε από αυτούς χωρίς απαραίτητα να επιδοκιμάζουμε τις πράξεις τους ή να τις απορρίπτουμε. Αλλά, η επίδραση τους, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι μέχρι και το τελευταίο άτομο, έχουν τη δύναμη να το επηρεάσουν.»

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Mario Andretti απέδωσε  φόρο τιμής στον Hamilton στη σχετική δημοσίευση.

«Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο Lewis Hamilton ήταν ιδιαίτερος  ειδικά από την αρχή της καριέρας  του στη F1 . Ήταν κάποιος που το είχε δοθεί, στην ηλικία των 22, ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που θα  μπορούσε να έχει κανείς  ποτέ, και ένα χρόνο αργότερα είχε κερδίσει το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα του.

«Σήμερα είναι στην κορυφή του  αθλήματος. Αν ήταν να αποσυρθεί αύριο, θα εξακολουθεί να είναι μεταξύ των  καλύτερων  πρωταθλητών  που έχουν ζήσει ποτέ. Και νομίζω ότι μόλις ξεκίνησε. Θα πετύχει ακόμη περισσότερα στο μέλλον.»

«Αυτό που κάνει τον  Lewis διαφορετικό  είναι η στάση του. Αποπνέει εμπιστοσύνη, αλλά είναι γαλήνιος. Θα ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ εναντίον του, γιατί θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Προς αλλαγή ο περιορισμός των 100 kg στα καύσιμα εν όψει 2017

Next Article

Αφιέρωμα - Έξι αγώνες χωρίς εγκατάλειψη (+pics)

Related Posts