Μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε πέρσι τον Ιούλιο σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Rallycross ο Marcus Gronholm φαίνεται πως έχει πλέον αναρρώσει και αυτή η είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Motorsport Italia.

it_is_the_opportunity_of_my_dreams_news_teaserH ομάδα του Bruno di Pianto έδωσε φέτος της ευκαιρία στον Michal Kosciuzsko, τον περσινό πρωταθλητή PWRC, να πάρει μέρος στην κορυφαία κατηγορία στο τιμόνι ενός Mini JCW WRC. Τις επόμενες ημέρες η ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της για τον αγώνα της Σουηδίας ένας βετεράνος με την εμπειρία και την προσωπικότητα του Gronholm είναι ιδανικός για να καθοδηγήσει τον Kosciuzsko. Έτσι, τη Δευτέρα ο Φιλανδός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρεθεί στο Likenas της Σουηδίας όπου θα καθίσει στο bucket του Mini.

΄΄Ο Marcus είναι ένας ζωντανός θρύλος των αγώνων και μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του σπορ.΄΄ δήλωσε στο Autosport o di Pianto. ΄΄Θα κάνουμε πάνω από 100 χιλιόμετρα δοκιμών και ο Marcus θα εξηγήσει στον Michal τα μυστικά της οδήγησης στο χιόνι, όπως το πώς να χρησιμοποιεί προς όφελός του τα snow banks. Επίσης, θα δοκιμάσει το JCW WRC στο όριο, κάτι που θα μας επιτρέψει να συγκρίνουμε την οδήγησή του με αυτήν του Michal στην ειδική των 6 χιλιομέτρων όπου θα διεξαχθούν οι δοκιμές. Πραγματικά λίγοι από τους οδηγούς που έχω γνωρίσει έχουν τόση διάθεση και εργατικότητα όσο ο Michal και είμαι σίγουρος ότι τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη ομάδα θα κερδίσει πολλά από την παρουσία του Marcus.΄΄.

49268Παρά την παρουσία του στις δοκιμές της Motorsport Italia o Gronholm δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο bucket ως αγωνιζόμενος. Όπως ο ίδιος είπε, μετά το άσχημο ατύχημα που είχε το καλοκαίρι υποσχέθηκε στην οικογένειά του ότι θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε αυτήν.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles