Λάβρος κατά του Andrea Iannone ο Aleix Espargaro, μετά τα όσα δήλωσε για τη φετινή μοτοσυκλέτα της Aprilia ο Ιταλός.

Ο Iannone βρίσκεται ακόμα υπό προσωρινή απαγόρευση, μετά το σκάνδαλο με το ντόπινγκ, με τη FIM να μην έχει ακόμα τελεσιδικήσει επ’ αυτού.

Μιλώντας στο πλαίσιο της παρουσίασης της φετινής Aprilia RS-GP, ο Ιταλός πήρε αυτοβούλως τα εύσημα για την ανανεωμένη μοτοσυκλέτα:

«Η μοτοσυκλέτα είναι μία από τις πιο όμορφες, έχουμε κάνει μεγάλο βήμα προόδου. Ελπίζω να τη δοκιμάσω στην πίστα όσο το δυνατόν συντομότερα.

«Πάρθηκαν επονείδιστες επιλογές πέρυσι. Υποφέραμε όλη τη χρονιά, εστιάσαμε στο 2020 και μας βγήκε.

«Νιώθω δομικό μέρος αυτού του project, αυτή η μοτοσυκλέτα κατασκευάστηκε υπό τις οδηγίες μου.»

Ακούγοντας αυτά, ο Espargaro απάντησε σε έντονο ύφος, φανερά ενοχλημένος από τα λεγόμενα του teammate του:

«Είναι τρομερά ασεβής. 

«Είχα πολλούς teammates στην Aprilia, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν. Νιώθω πως είμαστε καλός φίλος με όλους τους, όπως και με τον Andrea.

«Αλλά μετά από όσα είπε χθες, για μένα τελείωσε η καλή σχέση που είχαμε, γιατί ήταν ασεβής προς τους μηχανικούς μου, στον Bradley [Smith], σε μένα, διότι δεν ισχύουν όσα είπε.

«Και το ξέρει ότι δεν ισχύουν αυτά που είπε. Είμαι στην Aprilia εδώ και τέσσερα χρόνια, ζητώντας πράγματα, πιέζοντας τους μηχανικούς και τελικά ήρθε αυτή η μοτοσυκλέτα.

«Αλλά τα σχόλιά του δεν είναι αληθή. Χρησιμοποιούσε το set-up μου όλη την περυσινή χρονιά και στο 90% των περιπτώσεων ήταν πίσω μου. Οπότε, δεν είναι δίκαιο να λέει όσα λέει για όλους τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, για τους ανθρώπους της Aprilia.

«Αλλά όλοι ξέρουμε πώς είναι ο Andrea. Θα συνεχίσω να πορεύομαι όπως νομίζω, κι εκείνος το ίδιο, και θα φανεί στο μέλλον.»

  • Διαβάστε επίσης:

Δοκιμές Κατάρ – 1η Μέρα: Μπροστά ο Rins, έκλεψε τις εντυπώσεις η Ducati

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X