Μόνο αρνητικός δεν φάνηκε απέναντι στο ενδεχόμενο περαιτέρω συμμετοχών στο Indianapolis 500 ο Fernando Alonso.

Η συνεργασία με την Andretti Autosport-Honda για το φετινό Indy 500 θα αποτελέσει την πρώτη προσπάθεια του Alonso να κατακτήσει τη νίκη σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου του Honda Indy Grand Prix της Alabama, ο Alonso δεν απέκλεισε την συμμετοχή του στον αγώνα των 500 μιλίων και μετά το 2017: «Ας το πάρουμε μέρα-μέρα και να δούμε στις 29 Μάη -τη Δευτέρα μετά τον αγώνα- πώς θα είναι τα πράγματα, κατά πόσο μου άρεσε αυτό σαν εμπειρία, πόσο ανταγωνιστικός ένιωσα, και το πόσο το διασκέδασα, το οποίο αποτελεί και προτεραιότητα για μένα.

«Το κάνω αυτό επειδή μου αρέσουν τα αγωνιστικά, μου αρέσει να οδηγώ τα ταχύτερα αυτοκίνητα, και το Indy 500 είναι ο σπουδαιότερος αγώνας στον κόσμο, οπότε είναι μεγάλη η γοητεία της συμμετοχής, θέλω να το διασκεδάσω και να νιώσω αυτή τη μοναδική εμπειρία. Όλοι μου λένε ότι θα είναι πολύ ξεχωριστή η ατμόσφαιρα και η μέρα του αγώνα θα είναι πολύ έντονη.

«Οπότε, μετά από αυτό, αναλόγως με το αποτέλεσμα που θα επιτύχουμε την Κυριακή, θα δούμε μαζί τι μέλλει γενέσθαι. 

«Είμαι πολύ ανοιχτός. Αν θέλω να είμαι ο πιο ολοκληρωμένος ή ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο, τότε θέλω να έχω εμπειρία από όλα τα διαφορετικά αυτοκίνητα και όλες τις διαφορτικές τεχνικές οδήγησης, και πρέπει να προσαρμοστώ και να ωριμάσω ως οδηγός.

«Κι αν θέλω να το κάνω αυτό, θα πρέπει να κερδίσω, κι αν όχι φέτος τότε θα πρέπει να το κάνουμε στον επόμενο αγώνα.»

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles