Ο Jorge Lorenzo θα υποβληθεί για δεύτερη φορά σε εγχείρηση μετά το ατύχημα του στο GP Αραγονίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Lorenzo έπεσε και χτύπησε με αρκετά άτσαλο τρόπο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αραγωνίας, μετατοπίζοντας ένα δάκτυλο του ποδιού του και υποφέροντας κάταγμα στο 2ο μετατάρσιο. Παρόλα αυτά αγωνίστηκε κανονικά στον επόμενο γύρο, το GP Ταϊλάνδης, όπου και πάλι είχε σύγκρουση, αυτή τη φορά τραυματισμό στον αριστερό του καρπό.

Έχοντας ήδη υποβληθεί σε εγχείρηση στον αριστερό του καρπό στα τέλη Οκτωβρίου, ο Ισπανός πρωταθλητής επέστρεψε στη δράση τόσο στο Motegi όσο και στη Sepang με δυο εγκαταλείψεις αντίστοιχα. Στο φινάλε της σεζόν στη Βαλένθια, περιορίστηκε σε μια 12η θέση.

Συνεχίζοντας να αγωνίζεται, δεν έλυσε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Τα σπασμένα οστά του ποδιού του δεν θεραπεύτηκαν τελείως, αφήνοντας μικρές αδυναμίες και δυσφορία. Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα o Ισπανός θα υποβληθεί σε εγχείρηση στην Qlinica Quiron στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Lorenzo, o οποίος έχει υπογράψει διετή-συμφωνία με την Honda ξεκινώντας από το ’19, υποστήριξε πως ο νέος του teammate, Marc Marquez έφταιγε για τη σύγκρουση και τον τραυματισμό του στο GP Αραγονίας.

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles