Ξεκίνησε δοκιμές για την τέταρτη σεζόν η Renault e.Dams

FIA Formula E championship Round 3 in Buenos Aires (ARG), 02/18/2017. Photo : Jérôme Cambier/Michelin

Στη Renault e.Dams ήδη προετοιμάζονται για την σεζόν 2017/2018, όπως αποκάλυψε με σημερινό του δημοσίευμα το Motorsport.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Nico Prost έκανε πρώτος μερικούς γύρους στην πίστα του Calafat στην Ισπανία, χρησιμοποιώντας το σύστημα μετάδοσης της επόμενης χρονιάς, αλλά ο καιρός δεν ευνόησε την κατάσταση.

Για αυτό το λόγο θα ακολουθήσουν κι άλλα τεστ πριν τον επόμενο αγώνα στο Μεξικό.

Ο Γάλλος οδηγός σχολίασε στα πλαίσια του ePrix στο Μπουένος Άιρες: «Έχουμε ξεκινήσει από νωρίς φέτος δοκιμάζοντας κάποια νέα μέρη στην πίστα. Πήγαμε στο Calafat της Ισπανίας, αλλά δυστυχώς ήταν βρεγμένη η πίστα και είχε κρύο, καταφέραμε όμως να πάρουμε μερικά αρχικά δεδομένα.»

Ο τεχνικός διευθυτής της ομάδας, Vincent Gaillardot, τόνισε πως η Renault θα κοιτάξει να εξελίξει περαιτέρω την Z.E. 16 προτού αλλάξει μονοθέσιο για το 2018/2019, μιας και στην 5η σεζόν του θεσμού αλλάζουν οι κανονισμοί – με κυριότερη αλλαγή αυτήν της μπαταρίας.

«Δουλεύουμε συνεχώς με το βλέμμα μας στο μέλλον και σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για τις επόμενες σεζόν,» ήταν τα λόγια του Gaillardot.

«Δοκιμάσαμε μερικά νέα μέρη για την τέταρτη σεζόν, και κάνουμε R&D [έρευνα κι εξέλιξη] σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Περιμένουμε ο ανταγωνισμός από τους νέους κατασκευαστές να είναι αρκετά σκληρός, επομένως δεν επαναπαυόμαστε.»

 

Πηγή: Motorsport.com

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Το ενδεχόμενο υβριδικών αυτοκινήτων στο WRC σκέφτονται στην FIA

Next Article

Blog: Δε χρειάζεται να έρθει στο πρότυπα του MotoGP το WRC

Related Posts