Lauda: Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα

O Niki Lauda ισχυρίζεται πως δεν ανησυχεί μήπως η απόλυτη κυριαρχία της Mercedes μειώσει σημαντικά το θέαμα στην Formula 1.

Στο Μονακό, το λάθος στη στρατηγική που ακολούθησε η ομάδα έδειξε πως και αυτή έχει τις αδυναμίες της. Βέβαια, ο Hamilton πήρε μία άνετη νίκη και μία ακόμη πιο άνετη pole στον Καναδά, παρά τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Ferrari.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε «ανακουφισμένος» από την νίκη στο Μόντρεαλ που απέδειξε πως η ομάδα «δεν αποτελείται από ηλίθιους».

Παρόλα αυτά, τα διεθνή ΜΜΕ ήταν κάθε άλλο παρά ανακουφισμένα.

Το Tuttosport έγραψε πως «η γερμανική ομάδα είναι πολύ δυνατή […] αν δεν έχουν ατυχίες, ο Hamilton θα στεφθεί πρωταθλητής.» Η La Stampa συμφώνησε, ενώ η ισπανική As τόνισε πως «ο τίτλος ανήκει στον Hamilton».

Η Bild ίσως έκανε και το πιο… αστείο σχόλιο: «Η F1 είναι σαν την ταινία Groundhog Day – όλο συμβαίνουν τα ίδια και τα ίδια. Η Mercedes νικά, νικά, νικά».

Ωστόσο, ο μη εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes, Niki Lauda δεν φάνηκε να έχει απολογιτική διάθεση: «Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Αυτή είναι η δουλειά μας.»

Ο Wolff, όμως, δεν ξεγράφει τους Ιταλούς: «Δεν πρέπει να τους υποτιμάμε. Η υπόθεσή μου είναι πως δεν τα έχουμε δει όλα από αυτούς. Είδαμε πόσο δυνατοί ήταν την Παρασκεύη και θα επιστρέψουν στην Αυστρία.»

Total
0
Shares
Previous Article

Raikkonen : Η Ferrari πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς

Next Article

Video|Δείτε Vettel και Raikkonen να παίζουν επιτραπέζιο ice hockey

Related Posts