Μαζί με τους εργοστασιακούς αναβάτες θα δοκιμάσει κι ο Stoner στη Sepang

Η Ducati θα έχει στο δυναμικό της για όλο το τριήμερο των δοκιμών στη Sepang και τον δοκιμαστή της, Casey Stoner, όπως αποκάλυψε το Motorsport.com.

Αν και ο Αυστραλός οδήγησε για πρώτη φορά την Desmosedici GP17 στις ιδιωτικές δοκιμές την περασμένη εβδομάδα, οι κακές καιρικές συνθήκες δεν του επέτρεψαν να τη δοκιμάσει όσο θα έπρεπε.

Για αυτό το λόγο, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Motorsport.com, η Ducati αποφάσισε να έχει τρεις μοτοσυκλέτες καθ' όλη τη διάρκεια των δοκιμών της Sepang, ούτως ώστε να οδηγήσουν τόσο οι Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso, όσο και ο Stoner και ο έτερος δοκιμαστής των Ιταλών, Michele Pirro.

Ο Αυστραλός θα οδηγήσει τη Δευτέρα και ο Ιταλό την Τρίτη, ενώ αναμένεται η απόφαση για το ποιος θα βρεθεί στη σέλα της GP17 την Τετάρτη.

Τέλος, σήμερα (Κυριακή 29/1) η Ducati είχε νοικιάσει την πίστα της Μαλαισίας για να κάνουν μερικούς γύρους με παλιές μοτοσυκλέτες οι δύο εργοσταστιακοί αναβάτες της για διαφημιστικούς λόγους. Ωστόσο, οι καλές συνθήκες έδωσαν τη δυνατότητα και στους δύο δοκιμαστές της να καβαλήσουν την GP17, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για το τεστ.

Τα αναλυτικά reports των δοκιμών της Sepang θα τα βρείτε στο TotalRacing.gr!

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Σύμβουλος του Pedrosa ο Gibernau

Next Article

Ποιότητα αντί ποσότητας για τον Brawn

Related Posts