Νέα επέμβαση για τον Marquez στον ώμο του

Σε νέα επέμβαση στον δεξιό του ώμο θα υποβληθεί ο Marc Marquez μετά το ατύχημα που είχε την πρώτη μέρα δοκιμών στη Χερέθ.

Ο Ισπανός πρωταθλητής είχε πτώση στη Μαλαισία φέτος, χτυπώντας στο δεξιό ώμο του, αν και τότε εκτιμήθηκε πως δεν είχε υποστεί κάποιον τραυματισμό.

Ωστόσο, όταν έπεσε χθες στις δοκιμές της Χερέθ και χτύπησε εκ νέου στον ώμο, φάνηκε πως όχι μόνο τον είχε τραυματίσει  στη Sepang, αλλά πως με την νέα πτώση του τον εξάρθρωσε, επιβαρύνοντας την κατάσταση.

Σήμερα, η Honda αποκάλυψε πως ο ίδιος θα υποβληθεί σε επέμβαση στην κλινική Dexeus της Βαρκελώνης για «προληπτικούς λόγους».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε ισάριθμους χειμώνες που ο 8 φορές πρωταθλητής θα κληθεί να επανέλθει από χειρουργείο στον ώμο, αφού με το πέρας της περυσινής χρονιάς είχε κάνει επέμβαση στον αριστερό ώμο, με αποτέλεσμα να περιοριστεί αρκετά ο χρόνος συμμετοχής του στις δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν.

Πάντως, το ρεπορτάζ του motorsport.com αναφέρει πως ο τωρινός τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός όσο εκείνος της περασμένης σεζόν, αν και παραμένει άγνωστος ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
7
Shares
Previous Article

Binotto: Στόχος της Ferrari φέτος ήταν να θέσει τις βάσεις για το μέλλον

Next Article

Πιέζει δυνατά μέχρι το τέλος της σεζόν η Renault

Related Posts