Παραμένει στην Aspar ο Abraham

Add us as preferred source
Karel ABRAHAM CZE Pull & Bear Aspar Team DUCATI MotoGP GP Austria 2017 (Circuit RedBull Ring) 11-13.08.2017 photo: MICHELIN

Στην Aspar θα βρίσκεται και το 2018 ο Karel Abraham, μαζί με τον Alvaro Bautista.

Μετά από την απουσία του από το MotoGP το 2016, ο Τσέχος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία για λογαριασμό της Aspar, οδηγώντας φέτος την GP15.

Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και το 2018, με τον Abraham να έχει εκ νέου στη διαθεσή του μία μοτοσυκλέτα δύο ετών πριν, την GP16.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα ξανά με την Aspar, είναι πολύ σημαντικό για μένα να συνεχίσω με την ίδια ομάδα,» δήλωσε μεταξύ άλλων. «Ήδη ανυπομονώ για την πρόκληση που θα προσφέρει η επόμενη σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθώ στο υπόλοιπο της σεζόν, που είναι και το πιο σημαντικό.

«Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο τώρα.»

Από τη μεριά του, ο επικεφαλής της ομάδας, Jorge Martinez, είπε: «Όταν υπογράψαμε με τον Abraham πέρυσι, πιστεύαμε ότι θα έκανε καλή δουλειά, αλλά τα αποτελέσματα που έχει πετύχει αποτελούν μία πολύ θετική έκπληξη.

«Τα έχει πάει πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, κι όπως περνάνε οι αγώνες, συνεχίζει να βελτιώνεται και να πετυχαίνει σπουδαία αποτελέσματα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε μαζί του.

«Είμαι μία απλή επιλογή, είναι χαρούμενος με την ομάδα και εμείς μαζί του, οπότε θα συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο και θα κυνηγήσουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους.»

Latest Podcast Undercut · E51 · 26/10/2026 · 61 min

The Undercut Redux #51: Η κούπα του δικαίου

Μπορεί η κατάκτηση του τίτλου να μην ήρθε για τον Kimi Antonelli στο Τέξας, όμως ο Ιταλός έχει αγκαλιάσει τον παγκόσμιο τίτλο και το κάνει,…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts
Περισσότερα

Blog: Όταν είναι θέμα οπτικής, τα λόγια πρέπει να λιγοστεύουν

Μετά το sprint του Grand Prix Αυστραλίας, ο Alex Marquez παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε να πιέσει τον αδερφό του Marc για τη νίκη, καθώς εκείνος διεκδικεί το πρωτάθλημα. Η τοποθέτησή του επιβεβαιώνει όσα το κοινό είχε διακρίνει ήδη από το 2025, όταν ο αναβάτης της Gresini ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αλλά συχνά διαστακτικός απέναντι στον Marc. Παρότι λογικό να προσέχουν ο ένας τον άλλο, μια τέτοια σχέση δεν θα είχε καμία σχέση με εκείνες του Marc με τον Rossi ή του Rossi με τον Gibernau.