Πιθανή μετάβαση Kubica και PKN Orlen στη Haas το 2020

SUZUKA, JAPAN – OCTOBER 11: Robert Kubica, Williams FW42 during the Japanese GP at Suzuka on October 11, 2019 in Suzuka, Japan. (Photo by Glenn Dunbar / LAT Images)

Ο Robert Kubica θα μπορούσε να βρεθεί σε ρόλο δοκιμαστή στη Haas το 2020, με την PKN Orlen να γίνεται χορηγός επωνυμίας της αμερικανικής ομάδας.

Ο Kubica θα αποχωρήσει από τη Williams στο τέλος του 2019, μαζί με την PKN Orlen, την πετρελαϊκή εταιρεία της Πολωνίας και χορηγό του ίδιου από φέτος.

Η Orlen έχει ήδη έρθει σε επαφές με τη Racing Point και τη McLaren για μία πιθανή συνεργασία, όμως δεν φαίνεται πως υπήρξε ενδιαφέρον από την πλευρά των ομάδων.

Πιο πιθανό σενάριο εμφανίζεται αυτό της Haas. Η αμερικανική ομάδα διέκοψε τη συνεργασία της με τη Rich Energy, και αναζητά βασικό χορηγό για το 2020, κι η Orlen προτίθεται να γίνει title sponsor ενόψει 2020, με την προϋπόθεση -προφανώς- πώς ο Kubica θα είναι δοκιμαστής της ομάδας.

Ο Πολωνός θα αγωνιστεί μάλλον στο DTM το 2020, για λογαριασμό της Audi, όμως το ρεπορτάζ του RaceFans αναφέρει πως ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στο grid της F1 το 2021, όταν και θα είναι πια 37 ετών.

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
11
Shares
Previous Article

Abiteboul: Η αεροδυναμική σήραγγα έκλεισε για περισσότερο χρόνο από ότι διήρκησε το καλοκαιρινό διάλειμμα

Next Article

Το Ράλλυ Ακρόπολις Δεν Περιλαμβάνεται Στο ERC Του 2020

Related Posts