Σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι ο Pedrosa

Ο Dani Pedrosa δήλωσε «περισσότερο ευχαριστημένος» φέτος με τη μοτοσυκλέτα του, έχοντας κλείσει θετικά τις χειμερινές δοκιμές.

Το 2016 ήταν η χειρότερη χρονιά του Ισπανού αναβάτη της Honda, καθώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί με τα νέα ελαστικά της Michelin, ενώ έχασε και τρεις αγώνες λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, τώρα νιώθει πως έχει βρει τα πατήματά του με την RC213V: «Είμαι περισσότερο ευχαριστημένος σε σχέση με πέρυσι. Προφανώς, έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, αλλά ελπίζουμε να έχουμε αυτήν την αυτοπεποίθηση και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Η ομάδα μας έχει κάνει φανταστική δουλειά εξ αρχής, οπότε ανακτήσαμε την αίσθηση που είχαμε από τη μοτοσυκλέτα τα Σάββατα, και μετά αρχίσαμε να βελτιωνόμαστε.

«Παίξαμε λίγο με το set-up και ανακτήσαμε λίγο την αυτοπεποίθησή μας. Μετά βελτιώθηκαν οι χρόνοι κι ο ρυθμός. Η πρόοδος που κάναμε τις τρεις τελευταίες ώρες ήταν αρκετά καλή.»

Αυτός ο χειμώνας ήταν των αλλαγών για τον Pedrosa, καθώς ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της ομάδας του, Ramon Aurin, αντικαταστάθηκε από τον πρώην επικεφαλής μηχανικό του Scott Redding, Giacomo Guidotti, ενώ για σύμβουλό του έχει πλέον τον Sete Gibernau.

Αυτές οι ανακατατάξεις κάνουν τον Ισπανό να πιστεύει πως φέτος ξεκινά με σαφώς μεγαλύτερη ώθηση τη χρονιά: «Αλλάξαμε πολλά πράγματα στην ομάδα. Πέρυσι αντιμετωπίζαμε μία δύσκολη κατάσταση, αλλά αλλάξαμε διάφορα πράγματα: ελαστικά, μοτοσυκλέτα, μέλη της ομάδας, και φυσικά άλλαξα και εγώ – είναι λίγο απ’ όλα.

«Αυτό σε κάνει να νιώθεις σίγουρος και να έχει μία ώθηση.

«Είναι δύσκολο να ξέρω πού βρίσκεται κάθε αναβάτης, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε όλη αυτήν την αυτοπεποίθηση και να τη συνδυάσουμε με το κίνητρο που έχουμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην πίστα.»

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Photo Crest - Rally Μεξικού

Next Article

Συνεργασία της Toyota με την Mobil 1

Related Posts