Το εγκώμιο της Suzuki και του Dovizioso έπλεξε ο Marquez

Ο Marc Marquez μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ανταγωνισμό, και πιο συγκεκριμένα για τη Suzuki και την Ducati, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν.

Το Grand Prix του Κατάρ έχει ξεκινήσει ήδη, με τις τρεις πρώτες διαδικασίες ελεύθερων δοκιμών να έχουν ολοκληρωθεί και με την πρώτη εικόνα να δείχνει πως η Ducati αποτελεί φαβορί, ενώ και η Suzuki μοιάζει ιδιαίτερα γρήγορη.

Αυτά τα δύο φαινόμενα επεσήμανε σε δηλώσεις του ο περυσινός πρωταθλητής, καθώς πρώτα στάθηκε στην ανεβασμένη απόδοση των Ιαπώνων:

«Είναι έτοιμοι για βάθρα κι ακόμα νίκες. Ήμουν πίσω από τον Rins, και είδα ότι μπορεί να πάει γρήγορα κι εκείνος, και η μοτοσυκλέτα, οπότε είναι ένας ακόμη αντίπαλος και κάποιος που πρέπει να έχουμε στον νου μας.»

Στη συνέχεια, μίλησε και για την δυναμική που φαίνεται να έχει η ομάδα του Borgo Panigale και συγκεκριμένα ο Andrea Dovizioso στο Losail:

«Οι Ducati είναι γρήγορες. Εδώ, φαβορί είναι ο Dovizioso, τα πάει πάντα καλά στο Κατάρ, όχι μόνο πέρυσι, αλλά και 2-3 χρόνια πριν. 

«Η εργοστασιακή Ducati και ο Petrucci έχουν προετοιμαστεί καλά στις δοκιμές και θα είναι μπροστά.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.