Η Toro Rosso είναι η κατάλληλη ομάδα για τον Max, λέει ο Jos – TotalRacing.gr

Ο Πατέρας του Max Verstappen πρόσθεσε ακόμα μία διάψευση στις υποθέσεις που θέλουν τον Ολλανδό υποψήφιο οδηγό για την Ferrari το 2016.

Πριν δύο εβδομάδες, ο πατέρας του 17χρονου Jos, πρώην οδηγού της Formula 1, απέρριψε την φημολογίες λέγοντας ότι ο Max είναι «Πολύ ικανοποιημένος» με το μακρoχρόνιο συμβόλαιο με την Red Bull.

O Helmut Marko διέψευσε επίσης τα δημοσιεύματα, ενώ o Verstappen είπε στην Φινλανδική εφημερίδα  Turun Sanomat ότι η πιο καλή επιλογή για τον γιο του είναι να μείνει στην Toro Rosso.

«Είναι σημαντικό για αυτόν να αποκτήσει εμπειρία τώρα σε αυτό το σημείο, και εδώ (Toro Rosso) έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί ήρεμα.»

Ο Jos είπε ότι είναι ικανοποιημένος με τ πρώτο μισό της πρώτης χρονιάς του γιου του στην F1, ειδικά με τον τρόπο που μάχεται με τους μεγαλύτερους του.

«Είναι ένας μαχητής,» είπε ο Jos. «Οι αγώνες έχουν πάει πολύ καλά, και δουλεύει στο να γίνει καλύτερος στις κατατακτήριες. Δεν είναι εύκολο όταν το παράθυρο λειτουργίας των ελαστικών είναι μικρό.»

«Αλλά ο Max κάνει πολύ καλή δουλειά και η ομάδα είναι ικανοποιημένη. Η ομάδα επίσης πάει προς την σωστή κατεύθυνση και πιθανότατα έχει λυθεί και το θέμα της αξιοπιστίας του κινητήρα,» πρόσθεσε ο Jos.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm

Το motorsport είναι η αρρώστια μου. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων και γράφω στο totalracing.gr.