Υπερέβαλε ο Rossi στα λεγόμενά του για τον Marquez, σύμφωνα με τον Agostini – TotalRacing.gr

Ο Giacomo Agostini πιστεύει πως ο Valentino Rossi υπερέβαλε σε όσα είπε για τον Marc Marquez μετά το συμβάν στο GP της Αργεντινής.

Η επαφή μεταξύ Rossi και Marquez στο Termas de Rio Hondo και η επακόλουθη πτώση του πρώτου τον έκανε να μιλήσει με σκληρά λόγια για τον αναβάτη της Honda.

Ωστόσο, ο 15 φορές πρωταθλητής, Giacomo Agostini, φρονεί πως ο συμπατριώτης του υπερέβαλε σε όσα είπε για τον Marquez:

«Ο Marquez έκανε ένα λάθος και ζήτησε συγνώμη, ελπίζουμε να μην το επαναλάβει, αλλά δεν θα έπρεπε να τον αποβάλουν. Τιμωρήθηκε ήδη μέσα στον αγώνα. Αν αποβάλουμε κόσμο κάθε φορά, τότε δεν θα τρέχει κανείς πια. Αυτό ισχύει για όλους: πιστεύω πως ο Iannone, όταν είχε χτυπήσει τον Dovizioso πριν δύο χρόνια, πήρε ποινή τριών θέσεων στο grid, αλλά με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν αγωνίζεται μετά.

«Αυτό που συνέβη ανάμεσα στον Marquez και τον Rossi έχει γίνει με όλους – έχει συμβεί σε μένα, έχει συμβεί στον Rossi, έγινε ακόμα και στον ίδιο αγώνα με τον Johann, που έκανε τον Pedrosa να πέσει.

«Δεν ισχύει αυτό που είπε ο Rossi, ότι ο Marquez στοχεύει στα πόδια του αντίπαλου αναβάτη. Μετά τον αγώνα, όλοι είναι εκνευρισμένοι και υπερβάλλουν.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.