Επίσημο: Αναβλήθηκε και το TT Assen

Η διοργάνωση του TT Assen ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του φετινού αγώνα για αργότερα μέσα στη χρονιά, ή ακόμα και για το 2021.

Ο αγώνας επί ολλανδικού εδάφους αναμενόταν να γίνει ο πρώτος της σεζόν, στις 28 Ιουνίου, όμως η απόφαση της κυβέρνησης της χώρας να απαγορεύσει τη διοργάνωση μεγάλων events καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σήμανε την αναβολή και αυτού του αγώνα.

Σήμερα έγινε κι επίσημη αυτή η απόφαση, με τους διοργανωτές να αναφέρουν:

«Δυστυχώς, τα πρόσφατα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σημαίνουν ότι το 90ο TT Assen θα αναβληθεί μέχρι το φθινόπωρο ή και την επόμενη σεζόν.

«Συζητάμε με την Dorna Sports σχετικά με αυτό. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί παραμένουν έγκυρα.

«Φυσικά, η οργάνωση του TT Circuit Assen είναι βαθιά απογοητευμένη, αλλά θα πρέπει να στηρίξουμε απόλυτα την απόφαση της κυβέρνησης. Η υγεία των θεατών και όλων των εμπλεκόμενων μερών είναι υψίστης προτεραιότητας.»

Ο επόμενος αγώνας που θα μπορούσε να γίνει η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος είναι αυτός στη Φινλανδία, στο νεόκτιστο KymiRing, αν και ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta, έχει δηλώσει πως το Grand Prix δεν θα μπορέσει να γίνει, καθώς δεν έγιναν οι απαραίτητες βελτιώσεις στην πίστα εξαιτίας του κορονοϊού.

Στόχος είναι να γίνει ένα πρωτάθλημα 10 αγώνων, με πρεμιέρα το Τσεχικό GP τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Συμμετοχή και στο WEC ή το IndyCar σκέφτεται η Ferrari

Next Article

Leclerc: Θα ήμουν χαρούμενος αν παρέμενε στην ομάδα o Vettel

Related Posts