Θα επιχειρήσει να αγωνιστεί στο Austin o Pedrosa

Τις δυνάμεις του θα δοκιμάσει στο προσεχές Grand Prix στις ΗΠΑ ο Dani Pedrosa, μόλις μία εβδομάδα μετά την επέμβαση στον δεξί καρπό του.

Ο Ισπανός υπέστη κάταγμα στον καρπό του δεξιού χεριού μετά την πτώση που είχε στον δεύτερο αγώνα της σεζόν, στην Αργεντινή.

Αμέσως κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί, κάτι που έγινε με απόλυτη επιτυχία την περασμένη εβδομάδα, αν και τέθηκε εν αμφιβόλω η συμμετοχή στον αγώνα του Austin.

Παρόλα αυτά, θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας, με σκοπό να αγωνιστεί κανονικά, αν και, όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος, δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να το κάνει αυτό:

«Από τότε που έκανα την εγχείρηση, ένιωθα καλύτερα μέρα με τη μέρα. Έχω κάνει μερικές ασκήσεις για να βελτιώσω την κινητικότητα του χεριού και να μειώσω το πρήξιμο. Σιγά-σιγά επανέρχεται η μυϊκή δύναμη, κι αυτό μου επιτρέπει να δω μία πρόοδο.

«Από εδώ και πέρα είναι δύσκολο να γνωρίζω τι πιθανότητες έχω. Πάμε σε μία δύσκολη πίστα και μέχρι να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα δεν είμαι σε θέση να ξέρω πώς έχουν τα πράγματα. Αλλά αυτό που είναι σίγουρο για μένα είναι πως αξίζει να ταξιδέψω ως εκεί και να το προσπαθήσω. 

«Ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμής μου να πάω στο Austin οφείλεται στα δικά σας μηνύματα, οπότε σας ευχαριστώ πολύ για αυτό.»

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.