Σε αφαίρεση όγκου από τον αυχένα του προχώρησε ο Barrichello

Σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε ο Rubens Barrichello, αφού προχώρησε σε επέμβαση αφαίρεσης ενός μικρού όγκου από τον αυχένα του.

Ο οδηγός με τις περισσότερες συμμετοχές σε Grand Prix της F1 απουσιάζει από αυτήν εδώ και 7 χρόνια, αν και δεν σταμάτησε να συμμετέχει σε άλλες κατηγορίες, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε και στις 24 ώρες του Le Mans.

Φέτος τον Φεβρουάριο όμως πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, όταν ένιωσε έναν έντονο πονοκέφαλο και μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στην βραζιλιάνικη τηλεόραση και στην εκπομπή “Conversa com Bial”, ο Barrichello αποκάλυψε πως τελικά έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί ένας καλοήθης όγκος από τον αυχένα του:

«Μετά από όσα έγιναν, έκανα μερικές εξετάσεις για να δω τι συμβαίνει με την υγεία μου και βρήκαν έναν μικρό όγκο στον αυχένα, τον οποίο αφαίρεσαν μετά τον αγώνα μου στο Interlagos. Τον αφαίρεσα διότι, αν και ήταν καλοήθης, θα μεγάλωνε και δεν ήθελα να έχω κάτι να με ενοχλεί μέσα στο αυτοκίνητο.»

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως στάθηκε αρκετά τυχερός, αφού οι γιατροί του είπαν ότι θα μπορούσε να είχε υποστεί σημαντικές βλάβες, ή ακόμα και να χάσει την υγεία του:

«Ένας φίλος μας γιατρός με είδε πώς ήμουν και είμαι πολύ τυχερός. Η φλέβα που άνοιξε, έκλεισε μόνη της μέσα σε δύο ώρες.

«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, έβαλαν μία σύριγγα και είδαν πως η φλέβα είχε κλείσει μόνη της. Όταν έφυγα, που είπαν πως μόλις το 14% όσων το παθαίνουν αυτό, μένουν ανέπαφοι. Πολλοί έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους ή χάνουν την ζωή τους.»

Μιλώντας για το πώς αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, ο Barrichello είπε:

«Ήμουν σπίτι μου κι έκανα μπάνιο, όταν ξαφνικά ένιωσα έναν πόνο στο κεφάλι μου. Σε μία κλίμακα από το 1 ως το 10, ήταν 9, τόσο δυνατός πονοκέφαλος! Έπεσα στο πάτωμα, δεν ήθελα να ξυπνήσω κανέναν. Αλλά με πόναγε απίστευτα. Πήγα στο υπνοδωμάτιό μου και ξύπνησα τη Silvana [τη σύζυγό του]. Άρχισα να ανακατεύομαι κι εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να πάω σε ένα νοσοκομείο.»

Πηγή: motorport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.