ΕΠΙΣΗΜΟ|Παρουσιάστηκε η νέα McLaren MP4-28[Update: Νέες HD Φωτογραφίες]

Η McLaren παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο σήμερα με την κωδική ονομασία MP4-28 που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της F1 για το 2013.

Η παρουσίαση έγινε στην έδρα της Βρετανικής ομάδας στο McLaren Technology Centre, στο Woking, ενώ ταυτόχρονα προβλήθηκε και ζωντανά στο διαδίκτυο.

Παρόν έδωσαν όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της McLaren όπως και οι δύο οδηγοί της ομάδας, Jenson Button και Sergio Perez οι οποίοι απάντησαν και σε μερικές ερωτήσεις.

Kατά τη διάρκεια της παρουσίασης είχαμε τοποθετήσεις από τους Jonathan Neale και Sam Michael, οι οποίοι σχολίασαν την περσινή χρονιά, αλλά και τα σχέδια της McLaren για φέτος. Παράλληλα προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Bruce McLaren και ιστορικά αυτοκίνητα της McLaren, όπως η McLaren MP4-4, η ΜcLaren F1 GTR, η MP4-13, η MP4-23 παρέλασαν μέσα στο κτίριο και μπροστά από τους παρεβρισκόμενους.

Σε ότι έχει να κάνει με το μονοθέσιο η νέα MP4-28, όπως και πέρυσι δεν είχε αυτό το άσχημο σκαλοπατάκι ενώ είδαμε αρκετές ομοιότητες με το περυσινό μονοθέσιο. Μικρές αλλαγές στο πίσω μέρος, λίγο πάνω από τους πίσω τροχούς σε ότι έχει να κάνει με το σχήμα των καλλυμάτων. Σύμφωνα με πηγές η MP4-28 θα διαθέτει pull rd αναρτήσεις αντίστοιχες με αυτές της Ferrari.

Κεντρικός χορηγός παραμένει η Vodafone, ενώ και άλλοι χορηγοί παρέμειναν πάνω στο μονοθέσιο. Ο Button επεσήμανε πως αν και φαίνεται ίδιο με το περυσινό εμφανισιακά είναι πολύ διαφορετικό στην οδήγηση. Από την άλλη ο Perez φάνηκε χαρούμενος και ανυπόμονος να οδηγήσει για μια τόσο ”ιστορική” ομάδα όπως τόνισε.

Να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες θα μπουν στο άρθρο μόλις η ομάδα μας τις στείλει.

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες του νέου μονοθέσιου:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Δείτε στο Totalf1.gr την ζωντανή παρουσίαση της νέας McLaren MP4-28

Next Article

ΕΠΙΣΗΜΟ|Παρουσιάστηκε η Ferrari F138[Update: Νέες HD φωτογραφίες ]

Related Posts