Νέο Δελχί, Νέα αυγή για την Formula 1

Και οι τελευταίες λεπτομέρεις επεξεργάζονται από τους ανθρώπους στην πίστα του Νέο Δελχί. Το ολοκαίνουριο circuit που θα φιλοξενίσει για πρώτη φορά η Ινδία, δείχνει πως είναι έτοιμο να πάρει το πράσινο φως από τη FIA για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Το όνομα αυτού: Buddh International Circuit. To νέο αριστούργημα αρχιτεκτονικής του γνωστού πλέον γερμανού σκεδιαστή πιστών Herman Tilke. Η πίστα έχει μήκος 5.14 χιλιόμετρα. Χρειάζεται τουλάχιστον δυο ώρες για να οδηγήσει κανείς από το αεροδρόμιο του Νέο Δελχί μέχρι εκεί. Δίπλα στην πίστα χτίζονται απίστευτα θεματικά πάρκα, ξενοδοχεία και πολλές αλλές ”πολυτέλεις” κατασκευές. Το συνολκό ποσό που δαπαναήθηκε για αυτό το εγχείρημα αγγίζει τα 220 εκατομμύρια ευρώ. Έχοντας κλέισει από τώρα 10ετές συμβόλαιο σίγουρο είναι πως θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους.Η τελική έγκριση της FIA θα δωθεί περίπου στα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Υπέυθυνος για αυτό το πράγμα είναι ο Charlie Whiting, που επιθεωρεί κάθε πίστα του καλεντάρι.

Το Grand prix της Ινδίας θα διεξαχθεί από τις 28 μέχρι 30 Οκτωβρίου.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Heidfeld "Στόχος μας η Ferrari"

Next Article

Murray Walker:"Βλέπω τον di Resta στην Mercendes"

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.