Αποκαλύφθηκε η VR46 Ducati του 2025 (pics & vid)

Add us as preferred source
VR46 Ducati, 2025

Χωρίς μεγάλες αλλαγές, η ομάδα του Valentino Rossi παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες της Ducati με τις οποίες θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του MotoGP για το 2025.

Συνέχεια δόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις παρουσιάσεις των ομάδων του MotoGP, καθώς η VR46 πραγματοποίησε στην Τζακάρτα της Ινδονησίας την επίσημη εκδήλωση ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Εκεί, στην πόλη όπου εδρεύει ο βασικός χορηγός της ομάδας βρέθηκαν οι ιθύνοντες της ομάδας, όχι όμως το αφεντικό της ομάδας και θρύλος του MotoGP, Valentino Rossi, ενώ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα ο νέος αναβάτης της, Franco Morbidelli που θα βρεθεί στο έτερο γκαράζ της ομάδας για την φετινή σεζόν, πλάι στον Fabio Di Giannantonio.

Ο πρώην αναβάτης της Pramac που αποτελεί και προϊόν της ακαδημίας του Rossi θα έχει μία περσινή Desmosedici στα χέρια του, σε αντίθεση με τον Diggia, ο οποίος θα έχει την τρίτη πλήρως εργοστασιακή GP25 που θα βρεθεί στο grid και θα εκτελεί καθήκοντα εξέλιξης της νέας μοτοσυκλέτας, μαζί με το εργοστασιακό δίδυμο των Bagnaia-Marc Marquez.

Χρωματικά, οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνται στους φλούο χρωματισμούς της περσινής σεζόν, με το κίτρινο και το άσπρο να εναλλάσσονται στις δύο άκρες της μηχανής. Η VR46 θα πατήσει πρώτη φορά την πίστα στο τριήμερο shakedown της επόμενης εβδομάδας (31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου) στην πίστα της Σεπάνγκ, ενόψει της έναρξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος στις 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου στην Μπουριράμ της Ταϊλάνδης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της παρουσίασης και τις πρώτες φωτογραφίες των δύο μοτοσυκλετών:

Latest Podcast Undercut · E47 · 14/09/2026 · 55 min

The Undercut Redux #47: Κυνηγώντας ανεμόμυλους

Το ταξίδι της Formula 1 στην Μαδρίτη είχε ιδιαίτερη προσμονή, αρκετές ψευδαισθήσεις και πολλές διαφορετικές πραγματικότητες για τους πρωτοπόρους οδηγούς. Ο Kimi Antonelli είναι ξανά…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts
Περισσότερα

GP Αζερμπαϊτζάν – FP1: Πρώτος ο Russell, πρόβλημα για Antonelli

Ο George Russell ήταν ταχύτερος στο FP1 του GP Αζερμπαϊτζάν με 1:45.387, μπροστά από Verstappen και Leclerc. Υδραυλικό πρόβλημα έθεσε εκτός προγράμματος τον Kimi Antonelli, ενώ δύο Virtual Safety Car διέκοψαν τη διαδικασία.